Sizce Nasıl

PembeCeyiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
747
17
118
Merhaba Kızlar,

Biz bu damatlığı beğendik. Sizce nasıl? İyi kötü yorumlarınız bekliyorum. Merak içerisindeyim :) Çünkü BEYAZ'a (Gerçi bu kırık beyaz) çok ters bakanlar var.
Nişanlım ve ben ise(özellikle nişanlım) baştan beri açık tonlar istiyor.

Son düzenleme:
nisanlinizin üzerindede güzel durursa,sizde ona yakistirirsaniz
bence cok güzel
simdiden mutluluklar dilerim

kumral ve esmer erkeklere yakışır bu modeller birazda iri yapılı olması lazım açık renk daha bir dikkat istiyo çünkü üzerine gydiyinde yakıştıysa güzel olur.bu tarz bir damatlık bir yakınımda gymişti ama zayıftı kendisi kötü durmuştu irilik ve esmerlik önemli bu modellerde diye düşünüyorum nacizane fikriim

Yorumun için teşekkür ederim. Nişanlım kumral ve oldukça iri kaslı bir yapıya sahip. Açıkçası hiç böyle düşünmemiştim. Bunu dikkate alıp bir de o gözle değerlendiricem. :)

çok güzel bir model beğenmişsiniz arkadaşım. zaten kırık beyaz olması daha güzel. açık renk damatlıkların tek kötü yanı eğer yemekli düğün yapacaksanız garsonlarla kıyafet benzerliği oluyor. genelde garsonlar beyaz ceket siyah pantolon giymiş oluyorlar çünkü. bir de siyah damatlık alırsanız ceketi çok taşlı tuşlu almazsan normal yaşamda da giyebilir eşin. biz öyle yapmıştık.damattan siyah bir damatlık aldık. ceketin yakasında minicik siyah taşlar vardı. içine beyaz gömlek, düğmeleri top şeklinde siyah ve siyah pantolon siyah papyon. çok şık oldu. normal yaşamda da kullanabiliyor en azından damatlığını. yine de karar size ait. en özel gününüz olacak. eğer çok beğendiyseniz açık renk takımı dış seslere fazla aldırmayın derim

onemlı olan sizin istediğiniz ama bende beyaza olumsuz bakanlardanım. gelin zaten beyazlar içinde damatta beyaz olunca komık oluyo sankı

Bizde cumartesi günü Ds Damattan 3.resımde sağda duran damatlığı aldık ve tahminimden daha güzel oldu biz nişanlım karar veremediği için hem papyon kuşak hemde yelek fular aldık:) ikiside çok hoş oldu olmazsa birini dış çekimde kullancak dieri salonda bakalım :)

ay heryere ayni seyi yaziyorum ama kizlar kacirmayin kampanyayi...

Ds Damata gidiyorsunuz damatligi seciyorsunuz her 150tl lik (toplam alisveriste olur) 50tl lik cek aliyorsunuz
(ceki ama soyle aliyorsunuz batikten her alisveriste 5 tl lik bile olsa 1 ds damat ceki veriyorlar)

Misal biz dun gittik 750 damatlik ve gomlek aldik (750tl icin 5 cek gerekiyor). batikten 5 kere kucuk alisveris yaptim 5 adet cekimle ds damata gittim ve 750tl lik alisveris icin sadece 500tl odedim :)

Kampanya ay sonuna kadar elinizi cabuk tutun

Kızlar yorumlar için çok teşekkür ediyorum...
Bugün viaporta gittik damatlığı aldık. Tercihimiz Sarar'dan yana, siyah bir oldu. Model tek düğmeli , ceketin yaka kısmı biraz daha parlak. Fiyata gelince; Gömlek , kemer & cüzdan takımı toplamda hepsine 650 tl verdik.
Damat kuşağı orada olmadığı için kuşağı ve papyonu birlikte DAMAT'S dan almayı planlıyoruz.
Ayrıca. ikinci takım elbiseyi yada ceketi alana da % 50 indirim yapıyorlardı. Bu sayede abime de 300 tl lik ceketi 150 tl ye aldık. Damatlık için ayakkabı tercihimizi de İNCİ' den yana kullandık. Ayakkabıların fiyatı da 200 tl idi. Ayakkabılara açma deri gibi bişey dediler. Rugan bir erkek ayakkabısına göre 10 kat daha güzel duruyor.
Kuşak ve papyonu da aldığımızı düşünürsek ; 950 gibi bir fiyat ile işin içinden çıktığımız söylenebilir

Bu arada verdiğiniz bilgiye de teşekkür ederim. Batik den çeklerimi bol bol aldım zaten. Kullanmazsam burada paylaşcam.

Damatlık buydu sanırım , değilse bile böyle bir şeydi. Sadece gömleğin düğmeleri gizli düğme ve yakası ata yaka idi.

Böylece bizde ki damatlık olayı kapanmıştır. :) Geri de kalanlara başarılar

Son düzenleme:
ben beyaz sevmem ama gerçekten şık durmuş takımda beyaz olmuyor siyahla tamamlarlarsa resimdeki gibi güzel duruyor ama çocukda sarışın esmer olnca gitmez bnce

geçen hafta damat da 2 acık renk modelıde denedık gayet şık ve farklı duruyor yani sevgilim daha dogrusu nişanlım mükemmel gozuktu içinde bizde tereddütte kaldık herkes beyaz cekettten anlamaz elestırı olurmu dıye sonra bız bunu ıstıyoruz bızım ıstedıgımız daha onemlı dedık ve kararımızı beyazdan yana kullandık ıstıyorsanız bence kesınlıkle almalısınız ama bız papyon kullanmayacagız onun yerıne bant kullanacagız dugunde acık papyon takılacak daha hos bır goruntu verıyor bence :)

biz o konuyu hallettik şükür. damatlığımız hazır geriye kaldı düğün yapmak :) geride kalanlara Allah kolaylık versin

Gelinle damadın kontrast oluşturarak birbirini bütünlediklerini düşünüyorum ben de siyah simokin her daim asil ve şıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…