• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce nasıl

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
$k_14.webp

kızlar sizce nasıl burda fazla satavatlı duruyor olabılır ama kadıfe oluşu ve yatagı kavramasıyla spor bır yatak ortüsü bayıldım yatakta serılı halıne bırde sizin fikirlerini almak istedim

günaydın canım dün bende yatak örtüsü baktım taçta çok güzel spor modeller var bende birtane nubuk kadife tarzı bir yatak örtüsü almıştım krem tonlarında baya bir güzeldi buda çok güzel ama yatak odanın tarzına göre al bence biraz alaturka gibi görünüyor yinede tercih senin iyi günlerde kullan:):16:

günaydınn. şahsen tarırzım değil rengi ve şekli klasik gibi duruyor i sen yakından gördün içine sinmdiyse al tabi ama böyle şık yatak örtülerini bence en son yatak odasının şeklini ve rengini belirledikten sonra alınması gerekir. benim şahsi fikrim.

kızlar burdan bakınca alaturka duruyor ama inanın yatakta muhteşem o parlak sarıları bıle göstermıyor kendını düşündüğüm yatak odasına uyuyor

kızlar burdan bakınca alaturka duruyor ama inanın yatakta muhteşem o parlak sarıları bıle göstermıyor kendını düşündüğüm yatak odasına uyuyor

canım sen zaten yatak odanı renk uyumunu aklında belirlediysen ve bu takımı çok beğendiysen biran önce al kaçırma derim sonuçta insanın içine sinmesi önemli.:)

Çok güzelllll Ben bayılırım öyle parlak şeylere, Beğendiysen kimseye sorma canım güzel mi diye, Senin zevkin, içine sindiyse al gitsin..

Saray yatak odası gibi demek ayy çok güldüm :52:

Evımı yerleştırımce fotolayıp gösterıceğim size bakalım ne dıyeckısnız

mrb.zevk meselesi ama çok kötü bence.şatafatın abartısı her zaman basit gözükür.

Back
X