Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar sizce nasıl burda fazla satavatlı duruyor olabılır ama kadıfe oluşu ve yatagı kavramasıyla spor bır yatak ortüsü bayıldım yatakta serılı halıne bırde sizin fikirlerini almak istedim
günaydın canım dün bende yatak örtüsü baktım taçta çok güzel spor modeller var bende birtane nubuk kadife tarzı bir yatak örtüsü almıştım krem tonlarında baya bir güzeldi buda çok güzel ama yatak odanın tarzına göre al bence biraz alaturka gibi görünüyor yinede tercih senin iyi günlerde kullan:)
günaydınn. şahsen tarırzım değil rengi ve şekli klasik gibi duruyor i sen yakından gördün içine sinmdiyse al tabi ama böyle şık yatak örtülerini bence en son yatak odasının şeklini ve rengini belirledikten sonra alınması gerekir. benim şahsi fikrim.
canım sen zaten yatak odanı renk uyumunu aklında belirlediysen ve bu takımı çok beğendiysen biran önce al kaçırma derim sonuçta insanın içine sinmesi önemli.:)