Gelinlik Modelleri sizce nasıl kol??

sahra87

Bilemiyorum...
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
1.101
5
116
İstanbul
arkadaşlar merhaba,aşağıdaki gelinliğe nasıl kol gider tek askı iki askı?yana doğru giden dümdüz inen?yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum..

Eklentiler

• $gelinlik3.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
bence bu hali ile çok şık duruyor gelinliğin kumaşı güpür olduğu için fazla şatafata gerek duymamalısın bana göre..tek omuz bu şekilde daha iyi ekstra bişi yapmamanı tavsiye ederim..

bence bu hali ile çok şık duruyor gelinliğin kumaşı güpür olduğu için fazla şatafata gerek duymamalısın bana göre..tek omuz bu şekilde daha iyi ekstra bişi yapmamanı tavsiye ederim..

baştan iki omuz olarak düşündüm ama fotografa baktıkça tek omuz da gözüme hoş gelmeye bşladı:)

bu diktirdiğiniz gelinlikmi ? gogüs kısmı çok yukarda ya hiç hoş durmuyo bence gögüs kısmını biraz asağa alıp düşük 2 kol cok hos durabilir

gelinliğin dantel olduğu için,tek kol çok şık ve yeterli bence.Ama çift kol düşünürsün de,omuzlardan başlayan kayık yaka hoş olabilir sankii

Canım, Bu şekli Çok Güzel olmuş bence, hatta tek kol değil diğer omuzunda aynı şekilde olsun harika durur, bu sene bir kaç arkadaşımda buna benzer yaptırmışlardı iki omuz, harika idi..

.

ılla kol olmak zorunda mı gelınlıkte ,
bence tek askıyıda sokturun sade gıyın

Canım iki askı kesinlikle hiç hoş durmaz. Tek askılı hoş durmuş hatta tamamen kolsuz olsa da güzel durur.
Mutluluklar..

bu diktirdiğiniz gelinlikmi ? gogüs kısmı çok yukarda ya hiç hoş durmuyo bence gögüs kısmını biraz asağa alıp düşük 2 kol cok hos durabilir

hoş olmayan tarafı nedir?ben bitaraflarım fışkırmasın diye özellikle yukarıda istedim.göğüs çatalı gözüken ya da etleri fışkıran bir gelin olmak istemiyorum açıkçası bana itici geliyor...

gelinliğin dantel olduğu için,tek kol çok şık ve yeterli bence.Ama çift kol düşünürsün de,omuzlardan başlayan kayık yaka hoş olabilir sankii

bu arada askısı değişecek bu olmayacak straplezin üst kısmında oymalı gelenden olacak yukarı doğru devam ediyor gibi olacak.ben de işte düz mü olsa yoksa omuzdan başlayan kayık gibi mi olsa ona karar veremedim cnm...

Canım, Bu şekli Çok Güzel olmuş bence, hatta tek kol değil diğer omuzunda aynı şekilde olsun harika durur, bu sene bir kaç arkadaşımda buna benzer yaptırmışlardı iki omuz, harika idi..

.

aslında bu gelinliğin modeli de tek kol değil sonradan ekleme olacağı için tek kol ekleme vardı diğerini eklemekle uğraşmadık:)
iki omuz çok kapatır mı diye düşündüm ama yapıldıktan sonra daha iyi anlaşılır sanırım...

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Düşük 2 kol düşünebilirsiniz bence.

Bu arada nerede diktirdiniz, tam oturmuş bedeninize hiç potluk yok çok hoş... Etek kısmınndaa resmi varmı acaba merak ettim.

Mutluluklar..

Belki bana da kızacaksınız ama ben de yukarı bu kadar çekilmesinden hoşlanmadım. Yani dantel bu seviyeye gelebilir ama kalıbın böylesine yüksekte durması gelinliği yanlış gösteriyor. eğer kayık yaka bir gelinlik düşünüp, kalıbı daha aşağıda bırakıp yakayı dantelle kapatırsanız en iyi sonucu alırdınız bence. şunlar gibi:

diktirmedim hazır dikilmişti ama sanırım üstüme göre dikilmiş tam oldu denediğimde:)bursadan aldım canım ben.
çok teşekkür ederim.

yok kimseye kızmıyorum ben sadece nesini kötü göstermiş onu merak ediyorum nesini kötü gösterdiğini bileyimki ona göre önlemimi alayım. üstünde oynama yapılabileceğini sanmıyorum yani dantel birleşik ve yukarı kadar ne şekilde oynama yapılabilinir hiç de anlamam bu işlerden o şekilde alınıldı yani aldığımız yer düzeltme yapar mı bilmiyorum açıkçası ekstradan para da ödetmek istemiyorum artık olduğu kadar yapacak bişey yok sanırım bu saatten sonra..teşekkürler yorumlarınız için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…