Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bu hali ile çok şık duruyor gelinliğin kumaşı güpür olduğu için fazla şatafata gerek duymamalısın bana göre..tek omuz bu şekilde daha iyi ekstra bişi yapmamanı tavsiye ederim..
bu diktirdiğiniz gelinlikmi ? gogüs kısmı çok yukarda ya hiç hoş durmuyo bence gögüs kısmını biraz asağa alıp düşük 2 kol cok hos durabilir
ılla kol olmak zorunda mı gelınlıkte ,
bence tek askıyıda sokturun sade gıyın
gelinliğin dantel olduğu için,tek kol çok şık ve yeterli bence.Ama çift kol düşünürsün de,omuzlardan başlayan kayık yaka hoş olabilir sankii
Canım, Bu şekli Çok Güzel olmuş bence, hatta tek kol değil diğer omuzunda aynı şekilde olsun harika durur, bu sene bir kaç arkadaşımda buna benzer yaptırmışlardı iki omuz, harika idi..
.
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Düşük 2 kol düşünebilirsiniz bence.
Bu arada nerede diktirdiniz, tam oturmuş bedeninize hiç potluk yok çok hoş... Etek kısmınndaa resmi varmı acaba merak ettim.
Mutluluklar..
Belki bana da kızacaksınız ama ben de yukarı bu kadar çekilmesinden hoşlanmadım. Yani dantel bu seviyeye gelebilir ama kalıbın böylesine yüksekte durması gelinliği yanlış gösteriyor. eğer kayık yaka bir gelinlik düşünüp, kalıbı daha aşağıda bırakıp yakayı dantelle kapatırsanız en iyi sonucu alırdınız bence. şunlar gibi:
![]()
![]()