sizce nasıl ? hangisi uyar

qmerw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
389
0
ben tektaş yüzük sevmiyorum hep aklımda tam tur vardı onuda pırlanta deil renkli taş istiyordum en çokda zümrüt istiyodum geçen gün internette denk geldim zümrüt tam turu ilk defa gördüm sizce nasıl
birde bir şey soracağım mesela alyansla tek taş birlikte üstüste takılıyor ama bu yzük alyanslarla nasıl takılır bikaç alyans modeli beğendim sizce bunlardan hangisi bu zümrüt tamturla uyum içinde takılabilir

ben belki biraz klasik olucak ama 3. ve4. alyans tarzını seviyorum sizce bunlardan hangisi daha iyi gider
ve bir şey daha sormak istiyorum ben hem alyansı hem zümrütü hep bir arada takmak istiyorum bu yuzden kalın bi yüzük pek düşünmüyorum mesela kendim için 3.alyansı alsak erkek arkadaşıma 4. daha kalın olan alyanstan alsak abes mi kaçar sonuçta benim parmaklarım zaten ince onun kalın kalın olduğu için o kadar ince bir yüzün nasıl durur ki parmağında bilemiyorum çok kafam karışık çoook

Ben zümrütü çok severim, böyle bir tamtur takmak isterseniz oldukça da sıradışı ve hoş olur. Ama bu tamtur beyaz altından, bence normal alyans olarak da tamamen beyaz altın ya da ağırlıklı beyaz altın düşünebilirsiniz. Ben sizin beğendiğiniz klasik modellerle bu tamturu pek yakıştıramadım açıkçası. Yine sade bir model istiyorsanız şu tarz yüzüklerle daha güzel olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
bencede arkadaşım zümrütle beyaz altın daha şık durur yeşil altını pek yakıştıramadım

denemeden karar verme. illa o yüzükleri yanyana takmak zorunda değilsin. tektaş takmak zorunda hiç değilsin.
bence 3. kesinlikle.

canım teşekkür ederim yorumun ve önerilerin için bende beyaz altın istiyorum aslında ama erkek arkadaşım sarı olmasını çok istiyo her şey de benim istediğim gibi olsun istemiyorum yani ondan en azından en sade olan ince klasik model yine biraz uyabilr dedim ama senin eklediğin en son olan alyans ta benim favorim açıkcası onu bende çok beğeniyorum
5 yada 6 numara diyorum
teşekkür ederim canım önerilerin için tek tek takacak olsam 5 benimde hoşuma gidiyo of heepsi hoşuma gidio galiba nasıl karar vericem ya

bencede arkadaşım zümrütle beyaz altın daha şık durur yeşil altını pek yakıştıramadım
haklısın canım zaten altın sarısını sevmem en azından beyazla bi arada olursa biraz daha iyi of of napcam bakalım

denemeden karar verme. illa o yüzükleri yanyana takmak zorunda değilsin. tektaş takmak zorunda hiç değilsin.
bence 3. kesinlikle.
kesinlikle denemek gerekli tabikide canım işte hani alyansı hep takmak zorunda mıyız değil myz sonucta alyansını çıkartmşsın derler die çekiniyorum ilerde zümrütte alyansım olck aslında benim kafam o konuda biraz karışık açıkcası ben zümrütü takmayı tercih ederim seçim yapacak olursam ah ah sevdiceğim bir gelse de karar vermek kalsa keşke orasıda ayrı konu
acaba biberonun önerdiği 4. modelin ben beyazını erkek arkadaşımda altınımı alsa o model çok hoşuma gidiyor hem altın hem beyaz rengi mevcut
erkek arkadaşım bunu alsa ben gümüşünümü alsam acaba alyansında farklı olması çok mantıklı diil aslında aman of çok karışık kafam

Zümrütü tek başına da kullanabilirsin ya da farklı elde. Alyansın olmadığında mutlaka soracaklardır nerde olduğunu

canım yalnız şunu söyleyeyim zümrüt tamturunu sürekli takamazsın. dışarı çıkarken takabilirsin rahatlıkla ama evde, suyla uğraşırken, yemek yaparken ... kullanırsan yazık olur güzelim yüzüğe.
bunun dışında bana göre uyumlu oldukta sonra çiftlerin yüzüklerinin farklı olmasında hiç bir sorun yok. mesela bizde nişanlımınki kalın parmağı kalın olduğu için benimki ince.

bu gösterdiğin yüzük iki renkli olduğu için senin beyazını almana gerek yok gibi geldi bana. bunun gibi bir yüzükle tamturun gayet umulu olur

ben en çok bununla yakıştırdım yalnız tamturu :))

teşekkür ederim canım görüşlerin için ve tavsiyen için haklısın zümrüte yazık olur devamlı kullanımda olmadı alyansı çıkartır sadece onu takarım artık bi çok kişi öyle kullanıyo sonuçta aman evlenelimde yüzük müzük çözülür nasılsa di mi ama artık çok özledim erkek arkadaşımı 3 ay bitii daha çok var isteklerim görüşlerim değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…