Sizce nasıl davranmalıyım?

sessizceeee34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
27
10
34
Nişanlım sürekli kilomla dalga geçiyor. Diyet yapıyorum ama istediğim kiloya bir aydın ulaşamadım. O istedi diye değil zaten zayıflamak istiyordum. Sizce böyle davranması normal mi?
( 67 kiloyum boyum 163 )

Nişanlım sürekli kilomla dalga geçiyor. Diyet yapıyorum ama istediğim kiloya bir aydın ulaşamadım. O istedi diye değil zaten zayıflamak istiyordum. Sizce böyle davranması normal mi?
( 67 kiloyum boyum 163 )
değil.
kırıcı olduğunu söyleyin. sizi üzdüğünü.
yapmaya devam etmezse düşünememiştir uyarınca dank etmiş diye düşünürsünüz.
ama devam ederse? hiç hoş değil...

Sizi siz olduğu için sevmiyor mu?
Siz onunla tanıştığınızda kilolu muydu?
Açıkçası hepimizin vücudunda geçici yada kalıcı hoşuna gitmeyen yerler var ama bunu sevgili/nişanlı/eş dalga geçtiğinde insan kırılıyorsa ifade eder hala devam ediyorsa orada sıkıntı var demektir.

Bir daha dalga geçersen bu yüzük parmağımda kalmaz
Gider kendine kemik torbası bulursun
Ben beni eleştiren eş istemiyorum de
Kaba herif
Neden nişanlanmış o zaman
Sanki 40 kgdan 70e çıktın da adam dumur oldu
Densiz

( 67 kiloyum boyum 163 )
Aynı boy ve kilodayız. Benimki de tam tersi diyet yapıyorum diye laf ediyor. Diyet yapma ben zayıf istemiyorum diyor. Ama bu benim vücudum zayıf olmak istersem zayıf olurum balıketli olmak istersem öyle olurum. Siz kendinize değer verin sevin.Vücudunuzu sevin. Siz değerlisiniz. Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez. Beğenmeyen de küçük oğluna almaz 😎 Sanki Brad Pittler 😎

X