teşekkür ederim. Eşimle şuan için başka bi şehir konusunda hem fikiriz oraya gidersek 6 yıl kadar kalacağız ama sonra yine aynı konu başlayacak oraya gitsekde mutlu olmayacak bence. Aslında ailem orda olduğu için değil güzel bi hayat için filan diyo ama erkek milleti işte neler duyuyoruz neler okuyoruz.benim nacizade fikrim eğer endişleriniz varsa bu işi erteleyebildiğiniz kadar erteleyin derim...eşin ailesinden çeken bi insa olduğum için bole diyorum ama...iyi olacağını düşünüyosununzda sizin kararırınız tabi..ama onlar karışmazsa canları sıkırlır kanatindeyim ben..şapkanızı önünüze koyup iyice bir düşünün..
eşin nasıl kendi kendine karar veriyor anlamadım, eninde sonunda gideceğim yer orası diye sanki tek başınamı gidecek. Bu beraber alınacak bir karar, tavrınızı koyun bence ve kesinlikle gitmeyin, iki tarafada uzak olmak en iyisi
teşekkür ederim. Eşimle şuan için başka bi şehir konusunda hem fikiriz oraya gidersek 6 yıl kadar kalacağız ama sonra yine aynı konu başlayacak oraya gitsekde mutlu olmayacak bence. Aslında ailem orda olduğu için değil güzel bi hayat için filan diyo ama erkek milleti işte neler duyuyoruz neler okuyoruz.
hııııı ailesi için değilmiş o bnim külahıma anlatsın.ya o şehrede gidebilirsin ama tabi ailesi size karışmasa.o korkutğun sorunlar ortaya çıkmasa.ailesini sen tanıyosun karışırlar diye korkuyasan bi 6 yıl daha kafanı dinle.sonrası allah kerim.
bencede eşiniz sadece ailesine yakın olmak için o şehri istiyor.
Ama güyya size bu durumu çaktırmıyor.
Erkekler bizler gibi ince planlar yapmazlar
çocuklar ne olacak,evliliğimiz nasıl etkilenecek
eşim mutlu olur mu acaba o şehirde vs..
Bu tarz düşüncelere ancak biz kaplırız.
Onlara göre sorun yok.
Kendi ailesi ya,görmezler sezinlemezler önceden olacakları.
Bencede sorun yaşarsın,ben olsam asla kabul etmezdim.
Tabii bu eş ailesinede bağlı.
Ki sensorun yaşayacağını düşünüyorsan kesin yaşarsın.
çocuklarınız büyüyor?
O büyük şehirlerde çocuklarınız için çok iyi bir gelecek olabilir..
Tabi dezavantajlarından uzak olduğunuz müddetçe
aynı şeyleri bende düşünüyorum malesef bizde tayinciyiz şark görevinden sonra eşim kendi ailesine yakın bi ili tercih etmeyi düşünüyo ki allahtan kendi ilini seçme gibi bi şansı yok..
Fakat önümüzde baya bi zaman var bunları gerçekleştirmek için bu zamana kadarda tavrımı belli etmiyorum eşime bu durumdan ne kadar rahatsızlık duyduğumu bilmesini istemiyorum :)
benim sorunumda kayınvalidem kaynatam değil eltim sırf bu yüzdne gitmek istemiyorum
sizde eğer gerçekten bu saydıklarınızı yaşayacağınıza inanıyosanız erteleyebildiğiniz kadar erteleyin...olduki gittiniz araya mesafeyi koyarsınız kimse sizin özel hayatınıza aile yaşantınıza karışamaz.bu tavrı en başından belli ederseniz pek sorun yaşamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?