Sizce Napmalıyım Ki?

TwoAngel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
51
0
36
İzmir
merhabalar ben 19 yasındayım bende adet duzensızlıgınden dolayı asırı tuylenme var.. bıkını bolgem ve bacaklarımın tamamı ve gobegımden sorunluyum..
lazer epılasyon yaotırsammı dıye dusunuyorum ama yorumlara bakılırsa pek ıse yaramıyormus.
ayda bır agdacıya gıdıyorum 3 aydır ama ayda 40 40 vermek zor oluyor. hem kac yasındayım baskalarının onune yatmak cok ıgrenc gelıyor.. bugunde kendım alayım malzemeyı hem 40 lıra bıle tutmaz hemde bı sekılde ogrenırım yapmayı dıye dusunuyorum. ama ne alımmm kı sııırr mı agda mı sırse cesıt cesıt rengıde var onun ben ıstıyorumkı azaltsın tuylerımı her alısımda:S:S yavas yavas almam azaltmam gerek ılerıde evlenecegım sorun olsun ıstemıyorum:S:S:2:

Adet düzesizligi ve fazla killanma hormon botuklugundan olabilir. Kadin doktoruna gidip hormonlarina baktir önce bence. Böyle bi sorun varsa da dogum kontrol hapi sorunlarindan kurtarir. Sakin bekarken kullanilmaz filan diye düsünme, ben 3 yil kllandim. :)

Agda konusunda; ben kartus agda kullaniyorum. Makinesini 20tl ye almistim. Kartuslari da yaklasik 3 tl. Tabi yagini ve bezlerini de unutma. Yani en fazla 40 tlye malolur sana, ve sürekli kullanabilirsin.

kartus agdada yaptrdım ve hıc hosuma gtmedı:S:S Kadın doguma gıdıcem ama adetım 3 aydır mucıze gbı duzenlı gelıor:S bıde dogum kontrol hapı kılo aldırıyor ve dahada tuylendırıyor dıye duydum:S kılom da sınırda:S:S off napcam bılmıyorumkı
:18:

Ben yasmin kullandim. Kesinlikle kilo aldirmadi ve tüylerim de azaldi. Ama doktoruna kilo almamak istedigini söylersen sana uygun bir dogum kontrol hapi yazacaktir zaten. Epilatör kullan dicem ama o da ben de batik yapiyor. Benim simdiye kadar en memnun kaldigim kartus agda oldu.

sesu sir ağdayı dene derim ben
ilk başlarda alışana kadar yapması zor gelebilir
kolay gelsin

canım senın yasında bnmde aynı problemın vardı sana tvsıyem once doktora gıt hormonlarını duzene sok tuylenmen dvm etmesın hormonları duzenlemen ıcın hayıt tohumu alıp cayını ıcebılırsın 100gramı 3 lıra kk da bı arastır ben bır yıldır hyt ıcıyorum khvaltıda ıkıcı olarakda bu bımde satılan turuncu kaplı agdalar var onlar cok ıyı cıldım hassas sır kullanamıyorm hemde bıkını bolgesı ıcın bımdekı agda dha rahat yanına agda bezı ve yagı aldınmı tmmdır bnce

peki bu caylarin faydasi oluyormu ?
veya doktorun yazdigi haplarin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…