Sizce napmalıyim +18

Sen kimsin ki bana namus öğreteceksin? Kimsin lan? Ne hakla beni tanımadan böyle yorum yapıyorsun?

Aklından geçeni çocuğunda gör inş

İnşallah benim çocuğum bana benzeyecek sen hiç merak etme
Sen şimdi namuslu mu oldun? Ahahahahhaah

İnş çocuğun sana benzemez ve aydın bir birey olur. İnşallah senin kocan ve ailesi gibi sahte altın takan kadın feryadı etmez. Benim nişanlım gibi beni ben olduğum için seven, vajinusmus sürecimde bana destek olan, her anlamda yanımda olan, beni bebek gibi seven, kucaklayan koca yürekli düzgün ve Mert bir erkekle evlenir ve şerefli aydın bir ailesi olur.

Dileklerin kendinde kalsın çok zoruna gitti sanırım doğruları söylediğim evet namusluyum namusumla iffetimle evlendim ve çokta mutluyum sana düşmez benim çocuğumu konuşmak

Dileklerin kendinde kalsın çok zoruna gitti sanırım doğruları söylediğim evet namusluyum namusumla iffetimle evlendim ve çokta mutluyum sana düşmez benim çocuğumu konuşmak
Hahahhahaha ne zoruma girmesi bayan. Ben hayatımdaki ilk sevgilimle evlilik yoluna girdim. Hayatım boyunca belli dayatmalar altında büyüdüm. Nişanlıma kadar elime erkek eli değmedi. Bu yüzden de vajinusmus oldum. Ben nişanlımla ilişki yaşıyorum diye iffetsiz değilim. Aksine şerefli mutlu ve iffetliyim.

Sadece büyük konuşma diyorum, kalp incitme diyorum, Allah kitap biliyorsun yanlış yapıyorsun diyorum. Bilmeden ettiğin laf çocuğunu feci yakar diyorum. Defalarca örneğini gördüm. Yapma. Bak benim bedduamı yedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…