Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok kudurdumAh canım ya. Allah beni senden daha çok seviyor buna emin ol, kudur.
Allah’ın sevdiği kalbi bilemezsin. Benle din tartışması yapma burada. Bir ban yersin ikincisi de benim din bilgimle aşık atamazsın. Çekil kenara.
@Mune
Sen kimsin ki bana namus öğreteceksin? Kimsin lan? Ne hakla beni tanımadan böyle yorum yapıyorsun?Nikahsız ilişkiye girilmez bu çok büyük günahtır eğer çok istiyorsanız gidin nikahınızı kıyın sonra beraber olun kızlar biraz gururlu olun ya iffetinizi korun 5 dakikalık zevk için namusunuzu satmayın
İnşallah benim çocuğum bana benzeyecek sen hiç merak etmeSen kimsin ki bana namus öğreteceksin? Kimsin lan? Ne hakla beni tanımadan böyle yorum yapıyorsun?
Aklından geçeni çocuğunda
Sen şimdi namuslu mu oldun? Ahahahahhaahİnşallah benim çocuğum bana benzeyecek sen hiç merak etme
Dileklerin kendinde kalsın çok zoruna gitti sanırım doğruları söylediğim evet namusluyum namusumla iffetimle evlendim ve çokta mutluyum sana düşmez benim çocuğumu konuşmakSen şimdi namuslu mu oldun? Ahahahahhaah
İnş çocuğun sana benzemez ve aydın bir birey olur. İnşallah senin kocan ve ailesi gibi sahte altın takan kadın feryadı etmez. Benim nişanlım gibi beni ben olduğum için seven, vajinusmus sürecimde bana destek olan, her anlamda yanımda olan, beni bebek gibi seven, kucaklayan koca yürekli düzgün ve Mert bir erkekle evlenir ve şerefli aydın bir ailesi olur.
Hahahhahaha ne zoruma girmesi bayan. Ben hayatımdaki ilk sevgilimle evlilik yoluna girdim. Hayatım boyunca belli dayatmalar altında büyüdüm. Nişanlıma kadar elime erkek eli değmedi. Bu yüzden de vajinusmus oldum. Ben nişanlımla ilişki yaşıyorum diye iffetsiz değilim. Aksine şerefli mutlu ve iffetliyim.Dileklerin kendinde kalsın çok zoruna gitti sanırım doğruları söylediğim evet namusluyum namusumla iffetimle evlendim ve çokta mutluyum sana düşmez benim çocuğumu konuşmak
Size ne? İnsanlar sevismek icin belediyeden izin mi almalilar illa ki?Nikahsız zina yapmaya hiç mi korkmuyorsunuz Allahtan çüş artık Allah akıl fikir versin size
Bölüm kurallarında yazıyor okusaydın. Gel de döv bari külhanbeyi ağzı kadınlara yakışmıyor. Ama istersen çıkışta parkın orada beklerim seni, kozumuzu paylaşırızNerede yazılmış yasak diye hani göstersene