Sizce napmalıyim +18

Beklesin işini ne acelesi ne çok istiyorsa düğünü erkene çeksin böyle korkutun .

Zina ne alaka ya,biraz daha abartın isterseniz.
Bak kardeşim ben de müslüman değilim ama insanların inançlarına göre bu zina oluyor.kendim inanmıyorum diye de ne alaka demem yani. Ben inanmıyorum ama mantığını da bilip saygı duyuyorum olayın.bana mantıklı gelmiyor de siz de ne geri kafalısınız de ama ne alaka demek çok saçma.adamların inancı bu.hatta buna inanmayın çok saçma bile diyebilirsin ama ne alaka demek çok saçma.inanç bu.inacın kendi içinde bir mantığı var şimdi.

Bizim kadınlar 30 yaşında hâlâ masum , olaydan haberi olmayan kurban psikolojisini seviyoar da ondan. Sanki hepimiz bilmiyoruz kadınların çoğu erkekten daha istekli olduğunu kimse yemesin birbirini

Benim bildiğim zina evli insanların birbirini aldatmasıdır.Gecenlerde de sevgilimle öpüştüğum için zina işliyorum diyen biri vardı,ben sizin bu yorumlarinizdan hicbirsey anlamıyorum.Bir öyle,bir böyle,banane milletin öpüşmesinden,sevişmesinden.İnancina ters geliyorsa yapmasın o vakit.

Ölümlü dünya veriyim gitsin diyorsun yani Karşılıklı istekle olur bunlar erkeğin hadi gitmeden birlikte olalım demesiyle olmaz ki sabrediversin bir zahmet. Sorun birlikte olmanız değil zaten ama sizin içinize sinmediği halde kafanız karışıkken onunda gitmeden sevişek demesi hoş değil

Konu çok dağıldı herkes kendince haklı belkide .
Nikah yapma amacım tayin içindi nişanlımın anlatmak istediği zaten evlenmiş oluyoruz bunu yaşamamızda da bir sıkıntı yok diyor .
Bende diyorum ki düğün ve nikahın arası çok fazla ve bu süreçte her şey olabilir yollarda ayrılabilir.
Pişman olmak istemiyorum, birde alel ade birşeyler yaşayıp oldu bittiye gelsin istemiyorum özel olmalı yerinde zamanında olmalı diyorum ..
Sizlere sormamdaki amaç boyle bir durumu belki yaşayan vardır belki hiç tanımadığım insanlar güzel bir iki bişey söyler diyeydi .
Son olarak yaşadığımız toplum bastırılmış bir toplum her şeyin önünü sonunu düşünmeye zorluyor bizi , keşke bir şeyler değişse ama değişmiyor işte .
Hepinize teşekkür ederim sevgiyle kalın

Anlamadım nikahı yapacaksınız ama düğün yapılana kadar bekleyecek misiniz birliktelik için?
E adam haklı bence düğün olsada olmasada karı koca olmuş oluyosunuz zaten neden bekleyesiniz ki? Kim öle kim kala demişsin ya hani bi aksilik olsa ayrılsanız aranızda bir şey yaşanmış yaşanmamış kimse pek takmaz bence. Sonuç olarak evlenip boşanmış olacaksın bu seferde. Yani insanlar hep bir şeyler söyler önemli olan senin ne istediğin.

Yok bekar olsa bile evli olmayan kişilerin birbirine dokunması zina oluyor islam inancına göre. Herkes inancında tutarlı olmalı tabi ki

Nikah kıyacaklarmış zaten bu durumda nasıl zina oluyor?

1 saat
Nikah kıyacaklarmış zaten bu durumda nasıl zina oluyor?
1 saat sonra nikah kıyacak olsalar bile o bir saat içinde birbirlerine dokunurlarsa zina oluyor işte. Kuralları ben koymuyorum ki.kural kuraldır.mesela yeşil ışığa 3 saniye kala geçmiş olsan bile kural ihlali yapmış oluorsun.yani sana ceza kesseler sadece 3 saniye kalmıştı ama diye olaydan yırtamazsın bunu gibi.

Ben aynı evin içinde yaşarken 1 ay düğünü bekledim. Seni anlıyorum. Böyle olsun istiyorsan böyle olması için diren, pişman olacağını sanmıyorum

Son düzenleme:
Sana dürüst bir tavsiye vereyim kaç yaşındasın bilmiyorum ama erteledikçe ertelediğin zaman yanacaksın. Kimsenin de bu devirde bakire misin değil misin umrunda bile değil.kendimize gereksiz anlam yüklüyoruz şu muhafazakâr aile saçmalıkları yüzünden. Bak şuradaki kadınların yarısı vajinismus. Her allahın günü bir sürü başlıklar açılıyor. Cinsellik gibi basit bir mevzuyu bu kadar abarttığın için birkaç sene sonra hem geçen zamanına acıyacaksın hem de kendine güleceksin.ne kadar saçma sapan düşüncerim varmış diye. Yüreklendirilmek istiyorsun belli dediklerim gayet samimi. Abuk sabuk şeylere takılıp gençliğini harcama.zaten enerjinin tutacağı, cinsel çekim hissedebileceğin birini bulmak çok zor. Yobaz ailelerimizden öğrendiğimiz ateşle barut muhabbetleri tam bir saçmalık maalesef. Sana diyeceğim o ki bize çocukken öğretilen herşey yalan yanlış, çarpık hayat görüşleri. Gerçek hayatla uzaktan yakımdan ilgisi yok hatta tam tersi. Saçmalama içinden ne geliyorsa onu yap.ailenin öğrettikleri saçmalıklardan ne kadar erken kurtulursan o kadar mutlu olursun.

Suçlamak anlamsız mı? Kimi suçlamışım? Konu sahibinin beraber olmak istememesini anlarım. Benim sözüm buna zina , evlilik öncesi diyenlere. Kendi kişisel kararıdır. Ancak o adam etraf onu nişanlısı gibi görsün veya görmesin eşidir.

Nikahsız zina yapmaya hiç mi korkmuyorsunuz Allahtan çüş artık Allah akıl fikir versin size

Nikahsız zina yapmaya hiç mi korkmuyorsunuz Allahtan çüş artık Allah akıl fikir versin size
Nikah kıyınca zina olmuyor zaten cümleniz bozuk.
Bu forumda dini yorum yasak.

Ah canım ya. Allah beni senden daha çok seviyor buna emin ol, kudur.

Allah’ın sevdiği kalbi bilemezsin. Benle din tartışması yapma burada. Bir ban yersin ikincisi de benim din bilgimle aşık atamazsın. Çekil kenara.

Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…