Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakın kabul etme...Bu yaz nikah yapcaz düğün seneye nişanlım birlikte olmak istiyor ne yapmalıyım bilmiyorum sonuçta seneye kim öle kim kala , hadi onuda geçtim görevine dönecek geri biz bişey anlamadan, birşey yaşayamadan kafam karıştı böyle bişeyler yaşayan varmı
Guvenmiyorsan bisey yasama sakinBu yaz nikah yapcaz düğün seneye nişanlım birlikte olmak istiyor ne yapmalıyım bilmiyorum sonuçta seneye kim öle kim kala , hadi onuda geçtim görevine dönecek geri biz bişey anlamadan, birşey yaşayamadan kafam karıştı böyle bişeyler yaşayan varmı
Seneye kim öle kim kala mı. Abi yatırımlık altın almıyor seks yapmak öyle birşey değil ya.. Jdksjs Kabul etme.Bu yaz nikah yapcaz düğün seneye nişanlım birlikte olmak istiyor ne yapmalıyım bilmiyorum sonuçta seneye kim öle kim kala , hadi onuda geçtim görevine dönecek geri biz bişey anlamadan, birşey yaşayamadan kafam karıştı böyle bişeyler yaşayan varmı
Ona elini göster, bununla idare ediyosun, de.Çok ısrarcı nasıl ikna edebilirim
Ya o lafı gelişi yani ayrıladabiliriz anlamında demek istemiştimSeneye kim öle kim kala mı. Abi yatırımlık altın almıyor seks yapmak öyle birşey değil ya.. Jdksjs Kabul etme.
Klasik erkek yorumunu yapıveriyor işte zaten evlenmiş olacağız bla bla bla halbuki ben çok başka hayal ediyorumSırf o ısrar ediyor diye yapmayın derim. Gerçekten kendiniz istiyorsanız, tamamen hür iradenizle karar verin.
Siz de benim fikrimi önemsemiyorsun ben başka türlü düşünüyorum, bunlara önem veriyorum diyeceksiniz.Klasik erkek yorumunu yapıveriyor işte zaten evlenmiş olacağız bla bla bla halbuki ben çok başka hayal ediyorum
Aptal bu erkekler
Doğru söylüyorsunuzÖnemli olan sizin istemeniz. Sırf nişanlınızı memnun etmek için bunu kabul etmeyin,sonra pişmanlıklarınız olur. Sanmayın ki istediğni yaptıniz diye daha mutlu olacak ya da daha değerli olacaksınız. Öyle birsey yok. Dedim ya siz mutlu olacaksanız birlikte olun.
Ben ilk gecenin özel olmasını istiyorum. O güne kadar beklemek istiyorum deyin. Aklıma bisey geldi. Acaba bakire misnz değil misiniz emin olmak mı istiyor?Çok ısrarcı nasıl ikna edebilirim
Nikahı ne de olsa yaptık, sevişelim ne olacak diye düşünüyordur düz mantıkBen ilk gecenin özel olmasını istiyorum. O güne kadar beklemek istiyorum deyin. Aklıma bisey geldi. Acaba bakire misnz değil misiniz emin olmak mı istiyor?
Erkeklerin aptal olması ne alaka şu konuyla? Bu insanlara danışabileceğin bir konu değil ki. Eğer sen de istiyorsan birlikte olursunuz, istemiyorsan ısrar etmemesi gerektiğini, kesinlikle olmayacağını anlatırsın olur biter. Sanki sadece erkekler seks yapmak istiyormuş gibi davranmayın. Belki ayrılırız mantığıyla hiçbir yola çıkılmaz, güvenmediğin insanla neden birliktesin derler adama.Klasik erkek yorumunu yapıveriyor işte zaten evlenmiş olacağız bla bla bla halbuki ben çok başka hayal ediyorum
Aptal bu erkekler
Evlenmeden birliktelik yaşamak çok uç bi fikir değil. Nasıl ki tercihlere saygı duyup evlenmeden yaşayan insanlara saygı duymak zorundaysak evlenmeden yaşamak istemeyen insanlara da saygı duymak zorundayız. Yani sen yaşamak istemediğin halde nişanlın seni buna fikir olarak zorluyorsa bence nişanlını nasıl ikna edeceğini deh bu insanla gerçekten evlenmeli misin onu düşün derim.Bu yaz nikah yapcaz düğün seneye nişanlım birlikte olmak istiyor ne yapmalıyım bilmiyorum sonuçta seneye kim öle kim kala , hadi onuda geçtim görevine dönecek geri biz bişey anlamadan, birşey yaşayamadan kafam karıştı böyle bişeyler yaşayan varmı