Sizce napmalıyim +18

Bu yaz nikah yapcaz düğün seneye nişanlım birlikte olmak istiyor ne yapmalıyım bilmiyorum sonuçta seneye kim öle kim kala , hadi onuda geçtim görevine dönecek geri biz bişey anlamadan, birşey yaşayamadan kafam karıştı böyle bişeyler yaşayan varmı 😐
Sakın kabul etme...

Bu yaz nikah yapcaz düğün seneye nişanlım birlikte olmak istiyor ne yapmalıyım bilmiyorum sonuçta seneye kim öle kim kala , hadi onuda geçtim görevine dönecek geri biz bişey anlamadan, birşey yaşayamadan kafam karıştı böyle bişeyler yaşayan varmı 😐
Seneye kim öle kim kala mı. Abi yatırımlık altın almıyor seks yapmak öyle birşey değil ya.. Jdksjs 😹 Kabul etme.

Klasik erkek yorumunu yapıveriyor işte zaten evlenmiş olacağız bla bla bla 😒 halbuki ben çok başka hayal ediyorum
Aptal bu erkekler 😤
Siz de benim fikrimi önemsemiyorsun ben başka türlü düşünüyorum, bunlara önem veriyorum diyeceksiniz.

Bence bir sene sevismeden beklemek için inanılmaz uzun bir süre. Beni bu kadar bekleten ve "evlenmeden olmaz" diyen adamla ben uzun bir nişanlılıksüreci istemezdim (ama tabii ki benim sebeplerimden biri performansina güvenmemesidir) .
Sizin konuda da yani üç çözüm var. Ya sizi ikna edecek, ya düğünü erken tarihe alacak ya da Nisan atacaksiniz. Adam da en işine gelen yolu,sizi ikna etmeyi deniyor. Ama sırf karşındaki istiyor diye gerilerek, istemeden, pişman olacağınız bir şeyi neden yaşayasiniz ki?
Evlenmeden sevişmeye bir şey diyemeyeceğim,böyle şeyler iki taraf da istiyorsa güzeldir. Bir taraf istemiyorsa/zorlaniyorsa bunun adı sevisme değil,başka bir şey oluyor. Ayrıca her sevişme beraberinde risk getirir. Mesela bugün ille de sevişelim diyen adam yarın 'et ete degecek' diye kondom kullanmayı reddedebilir, ben kendimi ayarlarim der, ayarlayamaz. Ya da ayarlar ama o adet donemi gelene kadar senin stresten saçın beyazlar. Ya da muhafazakar bir ailen varsa, böyle yetistiysen kendini ailene karşı mahcup hissedebilirsin, Nişan dönemi özellikle geleneksel ailelerde çok stresli bir dönemdir. Ailecek gerilebilirsiniz,olumsuz şeyler görebilir ama sirf bu konu yüzünden kendinizi devam etmek zorunda hissedebilirsiniz. Ya da en sonunda terkedersiniz , adamin içindeki şerefsiz uyanır, sizi bu olayı /bu olayla ilgili konuştuğumuz mesajları yaymakla tehdit eder .
Hangisine "asla olmaz" diyebilirsiniz ki?
Bence hiç risk alma. Israr ediyorsa da "ailem beni böyle yetistirmedi" de, iyi aile kızı pozu kes, gönder gitsin:)

Son düzenleme:
Ben ilk gecenin özel olmasını istiyorum. O güne kadar beklemek istiyorum deyin. Aklıma bisey geldi. Acaba bakire misnz değil misiniz emin olmak mı istiyor?
Nikahı ne de olsa yaptık, sevişelim ne olacak diye düşünüyordur düz mantık 🙄

Klasik erkek yorumunu yapıveriyor işte zaten evlenmiş olacağız bla bla bla 😒 halbuki ben çok başka hayal ediyorum
Aptal bu erkekler 😤
Erkeklerin aptal olması ne alaka şu konuyla? Bu insanlara danışabileceğin bir konu değil ki. Eğer sen de istiyorsan birlikte olursunuz, istemiyorsan ısrar etmemesi gerektiğini, kesinlikle olmayacağını anlatırsın olur biter. Sanki sadece erkekler seks yapmak istiyormuş gibi davranmayın. Belki ayrılırız mantığıyla hiçbir yola çıkılmaz, güvenmediğin insanla neden birliktesin derler adama.

Evlenmeden birliktelik yaşamak çok uç bi fikir değil. Nasıl ki tercihlere saygı duyup evlenmeden yaşayan insanlara saygı duymak zorundaysak evlenmeden yaşamak istemeyen insanlara da saygı duymak zorundayız. Yani sen yaşamak istemediğin halde nişanlın seni buna fikir olarak zorluyorsa bence nişanlını nasıl ikna edeceğini deh bu insanla gerçekten evlenmeli misin onu düşün derim.

Ben ilk nişanlıyken başladım. İyiki öyle başladım çünkü vajinusmustum, zarım küçükmüş operasyon yaptırdık tedavi oldum sonra başladık ilişkiye. O kadar para verildi. Evlilik telaşında başka bir şeye para veremezdik o an. Bir de sevişmek çok güzelmiş sevdiğin insanla. Keşke nişanlımla daha önce karşılaşsaydım dedim.

Ama benim nişanlım hiç baskı yapmadı. Böyle bir süreç boyunca bu noktaya geldik. Şimdi fırsat buldukça yapıyoruz, dünyanın en güzel şeyi.

Ancak ben hiç kim öle kim kala diye düşünmedim. Sevdiceğime güveniyorum.

X