• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Mesaj Atmalı mıyım?

Seni neden kınayayım su sun sen :) konu sahibi aslanmış ya ateş grubu bende koç olarak bu kadar çekingenliğini kınadım :) yükselenedim akrep selamlar hiç belli etmem ama 😈😈
Aboo Koç yükselen akrep muhteşem karışım 😱

Ortada fol yok yumurta yok sevgilisi 40 metre öteden belli olan insanlara bile neler yazildı çizildi bu çocuk sana adım atmış bence sende yaz 😍 kamerada bozulmadi ki tekrar görüşelim diye 🤣 (sen bana bakma koç burcuyum duygusuz bam bam yazarım)
Ahahaha bibi hizlii ve atesli

siz yine de bir bakın teyit edelim derken aslında sizin tekrar yazmanız için açık kapı bırakmış , siz de baktım evet bir sorun yok çalışıyor , ilginiz için çok teşekkür ederim yazın bakim adam zaten ona göre cevap yazar . Sonra da konuşmayı hafif hafif ilerletirsiniz. Ben o hissi aldım ama şu an bakın dönün bana demek istemişken siz birşey yazmazsanız sizin geri durduğunuzu ve ilgili olmadığınızı

siz yine de bir bakın teyit edelim derken aslında sizin tekrar yazmanız için açık kapı bırakmış , siz de baktım evet bir sorun yok çalışıyor , ilginiz için çok teşekkür ederim yazın bakim adam zaten ona göre cevap yazar . Sonra da konuşmayı hafif hafif ilerletirsiniz. Ben o hissi aldım ama şu an bakın dönün bana demek istemişken siz birşey yazmazsanız sizin geri durduğunuzu ve ilgili olmadığınızı düşünecek .
Evet en güzeli bu şekilde yazmak hem kamerada sorun olmadığını yazmak hemde teşekkür etmiş olmak

Konu sahibinde o potansiyeli göremedim ben. Aslında "tamam olur" yazdım dediği yerde umudu kesmiştim. Hayatta yazamaz bu adama. 😅
Peki ne yazmalıydım sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de teyit edelim yazmış siz ne yazardınız tamam olur demekle hata mı yaptım

Merhaba …bey, nasılsınız? benim kamera yine bozuldu, acaba … saatten sonraki vakitte müsaitseniz …. Cafeye gelebilir misiniz hem araca bakarsınız hem de vaktiniz olursa bi kahve içeriz

Peki ne yazmalıydım sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de teyit edelim yazmış siz ne yazardınız tamam olur demekle hata mı yaptım
yok canımın içi tamam olur demişsin ya zaten , şimdi de baktım bir sıkıntı yok diyeceksin teşekkür edeceksin , hepsi bu
Rahat ol bu mesajdan hiç birşeycik olmaz , niyeti yoksa yanlış anlayacağı bir durum oluşturmaz yani

Kameranın bozulmasına gerek yok bu arada yalandan kimse ölmez. Aa çalışmış dersin

Düz ve soğuk bir cevap olmuş. Adam size adım atmış. Bozulsa da bozulmasa da durumu takip edin yine haberleşelim demiş işte. Yani yazacak sebebiniz var. Yukarıda belirtmiştik hangi mesajı atacağınızı. Atın şu mesajı da siz de biz de rahatlayalım. 😅

Merhaba …bey, nasılsınız? benim kamera yine bozuldu, acaba … saatten sonraki vakitte müsaitseniz …. Cafeye gelebilir misiniz hem araca bakarsınız hem de vaktiniz olursa bi kahve içeriz
Vaaay hanımefendi çizgisini hiç bozmadan.
Guzel olur bu

Ben öyle yapamam valla anca kameranın bozulmasını bekleyeceğiz gibi ya da teşekkür mesajı onda da demesin bu niye teşekkür mesajı attı diye ayyy ikilemde kaldım valla
Bizi oyalama yazmicaksan bacım ya :)

Back
X