- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 51.922
- Puanlar
- 598
Bi anda benim canıma tak etti vallaDümdüz kablosunu çıkarırım geldiğinde de aaa o mu çıkmış hay Allah derim![]()
Konu sahibi gel buraya süslenip baskına gidiyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi anda benim canıma tak etti vallaDümdüz kablosunu çıkarırım geldiğinde de aaa o mu çıkmış hay Allah derim![]()
Hımm anladım kral.aslan imiş.
Bozulmaz işteYa amaaaadaha önce bozulan bir daha bozulur bence
Ateş grubu olarak kendisini kınadikaslan imiş.
Bozulmasını bekliyorum iki defa bozulan üçünde de bızulurkonuşmayı uzatamamışsınız şu saatten sonra tek çare kamerayı tekrar bozmak
ben olsam kamerayı bozardım tekrardan
Ben akrepAteş grubu olarak kendisini kınadik![]()
Bozulmasını bekliyorum iki defa bozulan üçünde de bızulur![]()
De mi ya Bi beni sinir basmiyormus bakYahu Lady Mary için uğraştık olmadı sen bari sonuca vardır sinirleniyoz bak
Hoşlandığımı anlar diye korkuyorsunuz da amaç biraz da o zaten bir tık kapı aralamak ki o da yürüsünYa ama ne yazmalıydım ki o bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama yine de teyitleşelim yazmış yani siz yine de bakın eğer sıkıntı çıkarsa yazarsınız diye anladım ben de tamam olur yazdım
Evet iş kamerayı bozmakta ama nasıl ya da teşekkür mesajı yazıp atacağımKamerayı kurcalayın. Nihayetinde dijital zımpırtı, bir yeri göçer. Bozuldu diye tekrar arayın. Geldiğinde sizi de her seferinde yordum, teşekkür mahiyetinde bir kahve ısmarlayayım deyin. Kabul ederse muhabbet ederken hayatında biri var mı yok mu öğrenir, ona göre ürkütmeden yürürsünüz.
Tutkulu olur beklemez nazlanmaz harekete geçer ateş gruplariBen akrepniye kınadıkkine şimdi
Evet iş kamerayı bozmakta ama nasıl ya da teşekkür mesajı yazıp atacağım
Sizinle çok ciddi teyitlesmek istiyorum her konudaYa ama ne yazmalıydım ki o bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama yine de teyitleşelim yazmış yani siz yine de bakın eğer sıkıntı çıkarsa yazarsınız diye anladım ben de tamam olur yazdım
Yok yav konu sahibinin değil @Sigrid burcunu merak ettimTutkulu olur beklemez nazlanmaz harekete geçer ateş gruplari
Atıl kurt gibi bısey yani![]()
Seni neden kınayayım su sun sen :) konu sahibi aslanmış ya ateş grubu bende koç olarak bu kadar çekingenliğini kınadım :) yükselenedim akrep selamlar hiç belli etmem amaBen akrepniye kınadıkkine şimdi
2-3 güne kamera bozulmazsa o mesajı atacağım hiç olmazsa içimde kalmamış olurHoşlandığımı anlar diye korkuyorsunuz da amaç biraz da o zaten bir tık kapı aralamak ki o da yürüsünBence de size önerilen mesaj risksiz güzel bir mesajdı. Devam etmek isterse eder, istemezse de sıkıntı olan bir durum yok.
Ki onun kabak gibi sevgilisi olduğu belliydi adam yazdıda anlamak istemedilerDe mi ya Bi beni sinir basmiyormus bak
iyi bari
O sırada bibinin yüzüSeni neden kınayayım su sun sen :) konu sahibi aslanmış ya ateş grubu bende koç olarak bu kadar çekingenliğini kınadım :) yükselenedim akrep selamlar hiç belli etmem ama
Ateş grubu olarak kendisini kınadik![]()