Sizce laptopmu daha kullanisli tablet bilgisayar mi ?

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.112
598
kizlar basliktada sordugum gibi sizce hangisi daha kullanisli siz olsaydiniz hangisini tercih ederdiniz:26:​

Son düzenleme:
Bence de laptop ama masa üstü pc göre tamire gitme daha sık oluyor

Son düzenleme:
laptop :) yerini hiçbir şey alamaz :)

Oylemi dersin tabletler kullanissizmi :)
Bizim laptop kirildi bugun gittik iste esim hangisini diyosan onu alalim dedi
Coktandir tablet istiyordum ama laptop daha kullanisli diye laptop aldim ama aklimda tablette kaldi

Oylemi dersin tabletler kullanissizmi :)
Bizim laptop kirildi bugun gittik iste esim hangisini diyosan onu alalim dedi
Coktandir tablet istiyordum ama laptop daha kullanisli diye laptop aldim ama aklimda tablette kaldi

kullanışsız demeyelım ona
ben laptop u daha çok sevıyorum :=)
bence iyi etmişsin :)

Biz 2 senedir kullandik o kadar darbe yedi 1 kere bozulmadida son darbeyle ekrani patladi malesef

temiz kullanacaksın laptopunu
virüs programı ındıreceksın, ara sıra format atacaksın :)
iyi bakacaksın ona yani

2 yıl az bir zaman, düzgün kullanmamıssın demek ki

Son düzenleme:
Biraz yavaslamisti tokadi yiyordu bide esim sigarayi birakmaya calisiyordu iste arada kaynadi

sigarayı bırakınca rocky 4 kaçtı içine yani
siz de parayı sokaktan toplamıyorsunuz ya, evdekı eşyaları hırpalamaktan vazgeçsin rocky

yavaşlaması virüsten olur .

Son düzenleme:
tabii ki laptop. hatta netbook. büyükler kucakta yoruyor. ben genelde kucakta kullanıyorum. tabletse ölü yatırım. bir yılda 3-5 kere kullandık. tek elde tut tek elde kullan olmuyor, ikincisi klavyesine oturtsan bile ekrana dokunmak olmuyor.

Son düzenleme:
sigarayı bırakınca rocky 4 kaçtı içine yani
siz de parayı sokaktan toplamıyorsunuz ya, evdekı eşyaları hırpalamaktan vazgeçsin rocky

yavaşlaması virüsten olur .
Aynen bosa masraf cikti bana kalsa almazdikta o alalim dedi

bende kucakta daha rahat olur dedim tablet :26:
Kullanmis biri olarak kullanissiz diyorsun yani :26:
Bide butun oyunlar filan aciliyormu internetten yoksa ondadami appstore var :26:

Peki hangi marka laptop iyi biz sony aldik iyimidir

Kesinlikle laptop. Tablet kullanmadım ama yakınanları duydum. Bir de ben hep şu açıdan bakıyorum film izlerken laptop ekranı daha iyi oluyor

Aynen bosa masraf cikti bana kalsa almazdikta o alalim dedi

bende kucakta daha rahat olur dedim tablet :26:
Kullanmis biri olarak kullanissiz diyorsun yani :26:
Bide butun oyunlar filan aciliyormu internetten yoksa ondadami appstore var :26:

appstore var. bence kullanışsız. şöyle iki elle yazı yazmak gibisi yok. :d ama oyunlar için çok keyifli. iki baş parmakla keyifli oynanıyor ama ben hiç oyun oynamıyorum. oyun için iyi bir tercih olur. ama oyun dışında şöyle diyeyim, sol eline telefonunu al, sağ baş parmağınla buraya birşeyler yaz. işkence.

Telefon iskence zaten
Suan yaziyorum elim uyustu
Hani o biraz daha buyuk ya bide internetteki oyunlar mesela jawa gerekio onlar aciliomi acaba
Bizim icin hem oyun hem hersey sadece ben olsam yariyacak banada
Elledemi yaziliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…