laptop :) yerini hiçbir şey alamaz :)
Bence de laptop ama masa üstü pc göre tamire gitme daha sık oluyor
Oylemi dersin tabletler kullanissizmi :)
Bizim laptop kirildi bugun gittik iste esim hangisini diyosan onu alalim dedi
Coktandir tablet istiyordum ama laptop daha kullanisli diye laptop aldim ama aklimda tablette kaldi
Biz 2 senedir kullandik o kadar darbe yedi 1 kere bozulmadida son darbeyle ekrani patladi malesef
Hey allahım tableti sormuşsun ben masa üstü diyorum
temiz kullanacaksın laptopunu
virüs programı ındıreceksın, ara sıra format atacaksın :)
iyi bakacaksın ona yani
2 yıl az bir zaman, düzgün kullanmamıssın demek ki
................
Kiz iyi baktik ekrani yumruk yiyince patladi
yerse yumruğu patlar tabii
yumruğu ekrana değilde, koltuğa falan atsın eşin
Biraz yavaslamisti tokadi yiyordu bide esim sigarayi birakmaya calisiyordu iste arada kaynadi
Aynen bosa masraf cikti bana kalsa almazdikta o alalim dedisigarayı bırakınca rocky 4 kaçtı içine yani
siz de parayı sokaktan toplamıyorsunuz ya, evdekı eşyaları hırpalamaktan vazgeçsin rocky
yavaşlaması virüsten olur .
tabii ki laptop. hatta netbook. büyükler kucakta yoruyor. ben genelde kucakta kullanıyorum. tabletse ölü yatırım. bir yılda 3-5 kere kullandık. tek elde tut tek elde kullan olmuyor, ikincisi klavyesine oturtsan bile ekrada dokunmak olmuyor.
Aynen bosa masraf cikti bana kalsa almazdikta o alalim dedi
bende kucakta daha rahat olur dedim tablet :26:
Kullanmis biri olarak kullanissiz diyorsun yani :26:
Bide butun oyunlar filan aciliyormu internetten yoksa ondadami appstore var :26:
Peki hangi marka laptop iyi biz sony aldik iyimidir
appstore var. bence kullanışsız. şöyle iki elle yazı yazmak gibisi yok. :d ama oyunlar için çok keyifli. iki baş parmakla keyifli oynanıyor ama ben hiç oyun oynamıyorum. oyun için iyi bir tercih olur. ama oyun dışında şöyle diyeyim, sol eline telefonunu al, sağ baş parmağınla buraya birşeyler yaz. işkence.
Bendeki de sony, çok iyidir bacım, böyle devamAslında almadıysan dell de tavsiye edebilirdim, işletim sistemi çok hızlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?