Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarımtırak duruyor biraz sanırım kuruma çizgisi olabilir aynısını bende yaşamıştım bi kaç gün önce ama inşallah yanılıyorumdur da hamilesinizdirBen sabah test yaptım testim yek çizgiydi sonra birsz belirgin olan çizgi gördüm ama geç gördüm sizce kuruma çizgisimi
Canim kuruma çizgisi gibi bnde ilk başta çıkmamıştı sonra çıkmıştı hatta bundan daha koyuydu negatif ciktiBen sabah test yaptım testim yek çizgiydi sonra birsz belirgin olan çizgi gördüm ama geç gördüm sizce kuruma çizgisimi
İnşallah yaSarımtırak duruyor biraz sanırım kuruma çizgisi olabilir aynısını bende yaşamıştım bi kaç gün önce ama inşallah yanılıyorumdur da hamilesinizdir
Adetmi oldunuzCanim kuruma çizgisi gibi bnde ilk başta çıkmamıştı sonra çıkmıştı hatta bundan daha koyuydu negatif cikti
Evt canım testimi atayım istersenizAdetmi oldunuz
Adetmi oldunuz
Ne zaman yapmıştınızEvt canım testimi atayım isterseniz
Aralik 9Ne zaman yapmıştınız
Benim adete 3 gün var acaba böyle çıkınca test heycanlanmıştımAralik 9
Canim yarın ilk idrarla tekrar yap olmadı ama ilk 5 dk içinde çıkması gerekBenim adete 3 gün var acaba böyle çıkınca test heycanlanmıştım
Yaptiniz mi tekrarBenim adete 3 gün var acaba böyle çıkınca test heycanlanmıştım
Yaptım çıkmadıYaptiniz mi tekrar
Anladım rabbim gonlunuze göre versinYaptım çıkmadı