- 18 Şubat 2020
- 349
- 200
- 23
- Konu Sahibi Ciciogretmen
-
Canım ilk 5-10 dakika arası dikkatte alınır sonrası dikkate alınmıyor maalesefArkadaşlar merhaba. Adet olmama 4 gün var. Bugün evde test yaptım. İlk 2 saat negatifti ara ara baktım. 3 saatin sonunda bunu gördüm. Sizce kuruma çizgisi mi yoksa az da olsa umut var mı benim için
Kuruma çizgisiArkadaşlar merhaba. Adet olmama 4 gün var. Bugün evde test yaptım. İlk 2 saat negatifti ara ara baktım. 3 saatin sonunda bunu gördüm. Sizce kuruma çizgisi mi yoksa az da olsa umut var mı benim için
3 yıllık evliyim 2 senedir de çocuk istiyoruz,her ay psikolojik olarak her belirtiyi yaşıyorum artık vücudumu dinlememeye karar verdimCanım ilk 5-10 dakika arası dikkatte alınır sonrası dikkate alınmıyor maalesefpeki gebelik belirtilerin var mı
Malesef aynısını 2 aydır ben de yaşıyorum 2-3 saat sonra ikinci çizgi beliriyor ama hic ilk dakikalarda çıkmıyor ve adet oluyorum.. testlerin azizligine ugruyoruz ama insan bir umut arıyor iste
Kuruma çizgisi
Maalesef buharlaşma çizgisi
Üzülmeyin vakti gelince elbet olcak
Ahh canım benim yaaa Allah ennnn kısa sürede karnını kucagını doldursun insaAllah. Şiöda sana düşünme çok da stres yapna diyemiyorum haklısın3 yıllık evliyim 2 senedir de çocuk istiyoruz,her ay psikolojik olarak her belirtiyi yaşıyorum artık vücudumu dinlememeye karar verdimbelirtim yok,olsa da gebeliğe yormuyorum üzülmeyim diye,midem bulansa yediğimden diyorum halsizleşsem yorgunluktan diyorum..
İnşallahÜzülmeyin vakti gelince elbet olcak
İnşallah birgün o ikinci çizgiyi ben de görürümCanım ben daha belirginini bile gördüm çok umutlandım ama saatler sonra çıkmıştı hep bu çizgiler
Hamile olduğum da çok silik bir şekilde 1 dk içinde çıktı adetime 4 gün kala belirmişti
Amin tüm isteyenlerinkini inşallahAhh canım benim yaaa Allah ennnn kısa sürede karnını kucagını doldursun insaAllah. Şiöda sana düşünme çok da stres yapna diyemiyorum haklısınbende öyleyim küçük bir belirtide hemen gebeliğe bağlıyorum
Amin çok teşekkür ederimBende 1.5 yıl bekledim ama 2 yıldan fazla zamandır hep test yapardım hatta ilk zamanlar korunurken bile yapıyodum test çünkü çok istiyodum
Umudunuzu kaybetmeyin ve olacağına hep inanın inşallah en kısa zamanda Rabbim isteuen herkese nasip etsin
ya idrarı fazla damlattınız ya test bozuk, tekrar test yapınMerhaba gecikmenin 2.günü test yaptım ama sonucu anlayamadim yardımcı olurmusunuz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?