- 26 Kasım 2020
- 4
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Ciciogretmen
Teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimya idrarı fazla damlattınız ya test bozuk, tekrar test yapın
Amin canım Allah razı olsun çok da üzmr kendini Allah ne vakit ol derse oluverir. Ölüm nasıl ki elimizde dğl doğum da öyledir insaAllah rn kısa sürede müjdeli haberi alırsınAmin tüm isteyenlerinkini inşallahaylarca her belirtiyi ona yordum hep hüsran.. inşallah siz de en kısa zamanda o güzel haberi alırsınız
![]()
Kuruma çizgisi bu canım bende görüyorumArkadaşlar merhaba. Adet olmama 4 gün var. Bugün evde test yaptım. İlk 2 saat negatifti ara ara baktım. 3 saatin sonunda bunu gördüm. Sizce kuruma çizgisi mi yoksa az da olsa umut var mı benim için![]()
Canim esinde sorun yoksa aşılama yaptr varsa yaptrma bosuna üzülme. Benim esimde sorun vardi 2 kez yaptm biri mikrocipliydi hatta tutmadi. Aşılamaya güvenmiyorum. Tüp bebek yaptm o tuttuArkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim moralim bozuktu bakamadım pek mesajlaraadet oldum sonrasında... doktor aşılama dedi tedirginim inşallah bu sefer olur ya
Ya doktor önce aşılama dedi sonra eşim test vermişti onun sonucu geldi ve değerler baya düşük çıktı bu sefer doktor onu görünce tüp bebekle aşılama arasında kaldı bi. Eşim çarşamba günü üroloğa gidecek doktorum ürolog ne diyecek bi bakalım ona göre hareket edelim dedi. Ama bence de tüp bebek daha garanti gibi.Canim esinde sorun yoksa aşılama yaptr varsa yaptrma bosuna üzülme. Benim esimde sorun vardi 2 kez yaptm biri mikrocipliydi hatta tutmadi. Aşılamaya güvenmiyorum. Tüp bebek yaptm o tuttu
Sana aşılama deselerde reddet çünkü erkekte sorun varsa tutmuyor bacım. 2 aşılama 4 defa yumurta geliştirme catlatma denedim hepsi boş zaman kaybı oldu. Tedavi süreçlerinde hep takviye kullanmıştı üstelik.. Daha fazla bekleme tüp bebek yaptır derim.. Esinde o süreçte takviyeler kullansın inşallah Rabbim nasip eder.. O kadar hayal kırıklığından sonra ilk tüp denememde hamile kaldım inşallah sana da nasip olur ve evlat hasretin sona erer inşallah..Ya doktor önce aşılama dedi sonra eşim test vermişti onun sonucu geldi ve değerler baya düşük çıktı bu sefer doktor onu görünce tüp bebekle aşılama arasında kaldı bi. Eşim çarşamba günü üroloğa gidecek doktorum ürolog ne diyecek bi bakalım ona göre hareket edelim dedi. Ama bence de tüp bebek daha garanti gibi.
Yaa ne güzel sizin adınıza çok sevindimSana aşılama deselerde reddet çünkü erkekte sorun varsa tutmuyor bacım. 2 aşılama 4 defa yumurta geliştirme catlatma denedim hepsi boş zaman kaybı oldu. Tedavi süreçlerinde hep takviye kullanmıştı üstelik.. Daha fazla bekleme tüp bebek yaptır derim.. Esinde o süreçte takviyeler kullansın inşallah Rabbim nasip eder.. O kadar hayal kırıklığından sonra ilk tüp denememde hamile kaldım inşallah sana da nasip olur ve evlat hasretin sona erer inşallah..![]()
Teşekkür ederimYaa ne güzel sizin adınıza çok sevindimüroloğa gitsin son duruma bakalım sanırım tüp bebek olur gibi bizimki de. Son durumları paylaşırım burdan sizle,çok teşekkür ederim
![]()
Ah inşallahh çok teşekkürlerTeşekkür ederimolurr çok sevinirim hatta başlayınca bizim topiğe bekleriz seni de inşallah
![]()
İlk 5 dakika içerisinde ki önemli erken gebelik testi al onlar daha iyi gösteriyorArkadaşlar merhaba. Adet olmama 4 gün var. Bugün evde test yaptım. İlk 2 saat negatifti ara ara baktım. 3 saatin sonunda bunu gördüm. Sizce kuruma çizgisi mi yoksa az da olsa umut var mı benim için![]()