- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
Kızlarr hangi markayı öneriyorsunuz kullandığınız hangisi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bunu birkaç kişiden daha duymuştum sanki bilmiyorumBen herşeyimi Korkmaz dan aldım 6aya kalmadan granit tenceremin içi döküldü aldığımız yere götürdük servise vereceksiniz die başka adres verdiler oraya götürdük biz almıyoruz aldığınız yere götürün dediler dalga geçer gibi ayrıca faturaya baktığımız da fiyatını 1 tl olarak göstermişler yani tavsiye etmıyorum diğerleri iyi olabilir ama bı sıkıntı çıkarsa ilgi YOk
Hımmm memnunmusunuz şuana kadar hiç sıkıntı yaşadınız mı?Kesinlikle korkmaz
Yaşamadım sıkıntı çok şükür uzun suredir kullanıyorumHımmm memnunmusunuz şuana kadar hiç sıkıntı yaşadınız mı?
Hmm anladımYaşamadım sıkıntı çok şükür uzun suredir kullanıyorum
Hmm evet dogru :/Tencereyi bilmem ama eloktronik olarak kesinlikle korkmaz. Ürunleri kaliteli ve cok kullanışli.. 24 parcali yemek takim ceyiizim herseyim ondan çelik bendekiler.. ama dikkatli kullanmassan herseyin kotü olma durumu var. Ben caydanligi tost makinesi bircok seyde terchm korkmaz.
Evet öyle yaptım :) umarım memnun kalırımbence her şeyi tek markadan almak mantıklı değil. Korkmazın elekttrikli ve çelik ürünleri iyi ama graniti iyi olmayabilir. O yüzden bence hangi marka nede iyiyse onu alın ve parça parça tamamlayın çeyizinizi. Ben öyle yapıyorum :)
Bende... umarım inşallah:)Bence de her şeyini tek bir markadan alma. Ben de şu an çeyiz hazırlığındayım. Hepsinin iyi olduğu farklı ürünler var. Ben tost makinamı, çelik tencere setimi ve misafir yemek takımımı Korkmaz'dan aldım. Henüz kullanmadım tabii ama genelde bu ürünler için hep olumlu yorum okudum, inşallah iyi çıkar. :)