• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Sizce kızım hastamı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
canım korkma .inş birşey yoktur. senin yediklerin etkilemiş olabilir.yinede doktoruna götür derim.gönlünün rahat olması açısındann.

İlk ayda yeşil yapması normal koyu sarıya döner merak etme kendini üşütmüş olabilirsin bu bebeğe bu şekilde etki eder benim bebeğime de oldu üzülme sütünü etkiler..

Bebeklerin doğduktan sonra ilk 3-4 gün koyu yeşil dışkılamaları normaldir. Sadece Anne sütü alan bebekler normalde sarı renk dışkılarlar. 33 günlük bebek yeşil dışkılıyorsa üşütmüş olabilir. Bir bebeğe ishal diyebilmek için bir günde 7-8 kez cıvık dışkılaması gerekir. Ki bu dışkı asitli olduğundan poposunu tahriş eder, ciltte kızarıklık oluşur. Sizde öyle birşey varmı?? Eğerki varsa doktorunuza danışın lütfen.

sadece anne sütü alan bebeklerin dışkısı cıvık olur ishal olma olasılıkları azdır ishal olsa bile ona ilaç vermiyorlar ben kızıma 6 ay sadece anne sütü verdim günde 6-7 kere kaka yapıyordu ve çok cıvıktı bazen bezinden taşıyordu doktorumuz normal olduğunu söylerdi korkma sen eğer evde ishal olan varsa bebeğe dokunmasın ishal elle geçermiş doktorum öyle derdi çünkü bizim kültürde taharet olayı olduğu için mikropla bulaşırmış

Yeşil kaka için üşütmüştür derler bilmiyorum ama benim bebeğim 20 günlükten itibaren 1 ay yeşil yaptı kakasını. İdrar tahlili de yaptırdık birşey çıkmadı. Şimdi 5 aylık bir problem yok.

Back