- 17 Nisan 2009
- 2.495
- 4
Merhabalar,
Benim bir yeğenim var ama afacan mı afacan , çokbilmiş kelimenin tam anlamıyla televizyonla büyüdü. Şu anda 4,5 yaşında aramızdaki diyalog bundan 2 ay önce geçti. Yeğenim bilgisayarda oyun oynamak istediğini söyledi ve bundada ısrarcı davranıyordu. Bende sonunda isteğini kabul ettim ve bilgisayarı açtım ve ana ekran geldi. Bu arada ekranda bir arkadaşımın yüklediği ama fazla kurcalamadığım(yani bilmediğim desem daha doğru olur) bir program vardı.
Yeğenim bu programın şeklini beğenmiş olacak ki"teyze ben bunu biliyorum " dedi
bende " Olmaz , sanmıyorum dedim."
Oda ısrarla "evet teyzecim ben biliyorum" deyince
Bende " nasıl bileceksin?" dedim
Ama aradan saliseler bile geçmeden cevabı verdi " teyzecim benim beynim var "dedi.
Bunun üzerine bende altta kalırmıyım hemen cevabı verdim "Ama benimde beynim var" deyince
"evet teyzecim ama benimkisi çalışıyor " dedi ve ben koptum
o ise ne söylediğinin ne farkına bile varmamıştı.
Aralıksız 5 dakika gülmüşümdür.
Bir de bu olayı aileme anlatınca herkes koptu.
Siz siz olun afacan yeğenlerinizle laf atışmasına girmeyin.:)
Tecrübe konuşuyor:))
Herkese
Saygılar opuyorumnanaktan
Benim bir yeğenim var ama afacan mı afacan , çokbilmiş kelimenin tam anlamıyla televizyonla büyüdü. Şu anda 4,5 yaşında aramızdaki diyalog bundan 2 ay önce geçti. Yeğenim bilgisayarda oyun oynamak istediğini söyledi ve bundada ısrarcı davranıyordu. Bende sonunda isteğini kabul ettim ve bilgisayarı açtım ve ana ekran geldi. Bu arada ekranda bir arkadaşımın yüklediği ama fazla kurcalamadığım(yani bilmediğim desem daha doğru olur) bir program vardı.
Yeğenim bu programın şeklini beğenmiş olacak ki"teyze ben bunu biliyorum " dedi
bende " Olmaz , sanmıyorum dedim."
Oda ısrarla "evet teyzecim ben biliyorum" deyince
Bende " nasıl bileceksin?" dedim
Ama aradan saliseler bile geçmeden cevabı verdi " teyzecim benim beynim var "dedi.
Bunun üzerine bende altta kalırmıyım hemen cevabı verdim "Ama benimde beynim var" deyince
"evet teyzecim ama benimkisi çalışıyor " dedi ve ben koptum
o ise ne söylediğinin ne farkına bile varmamıştı.
Aralıksız 5 dakika gülmüşümdür.
Bir de bu olayı aileme anlatınca herkes koptu.
Siz siz olun afacan yeğenlerinizle laf atışmasına girmeyin.:)
Tecrübe konuşuyor:))
Herkese
Saygılar opuyorumnanaktan