• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kandırıldı mı yoksa gercekten psikolojisi mi bozuk?

LoV3R

Anne oluyorum
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
480
271
303
Merhaba kızlar,
Olayı kısaca anlatıyorum. İş yerinden çok samimi oldugum bir arkadaşım var. Ailesi sinopta yaşıyor. Kendisi iş imkanı fazla oldugu için izmire dul teyzesinin yanına yerleşiyor. Teyzenin oğlu da boşanıp gelince teyze kıza ikiniz aynı evde olmaz diyip kibarca git diyor. Bu arada arkadasımın da sevgilisi var. Sevgilisi aynı eve cıkmayı teklif ediyor ve çıkıyorlar. Bi kaç sonra çocuk sen beni çok sıkıyorsun bunaldım mutlu deilim diyip kızı tek mesajla bırakıyor. Kız işteyken cocuk toparlanıp anne evine dönüyor. Kızı da her yerden engelliyor. Tabi aynı evde kaldıkları için ve kıza evleneceğiz sözü verdiği için bazı şeyler yaşanmış. Arkadasımı sakin olması için uyarıyorum sürekli ama çok kötü. Ben evli oldugum için yanına da gidemiyorum kendine bişey yapmasından korkuyorum. Sizce kızlar napmalı?

İkisi de resitse yapılacak birşey yok. Bundan sonra kendi yoluna baksın ve tekrar aynı hatalara düşmesin

Sevgilisi vaat vermis ve arkadasinizi kandirmis gibi gozukuyor.

Boyle olaylarda soyle dusunmek lazim yarin ne olacagi belli degil belki evlenemicez ben onunla ayni eve cikmak istiyor muyum cevaba gore hareket etmek gerekiyor

Arkadasinizi telkin edin zamanla alisir ofkesi gecer hayatina devam etmesi lazim.

Bence acık ve net kullanmıs sıkılınca da gitmis. Bu olayla ilgili yapacak bir sey yok siz elinizden geldigince destek olursunuz ama arkadasınız bu acıyı yasayacak ve zamanla atlatacak.

Bence acık ve net kullanmıs sıkılınca da gitmis. Bu olayla ilgili yapacak bir sey yok siz elinizden geldigince destek olursunuz ama arkadasınız bu acıyı yasayacak ve zamanla atlatacak.
Öyle mi diyosun eşimde aynı tepkiyi verdi ama çok bağlanmış sürekli bekliyor

Merhaba kızlar,
Olayı kısaca anlatıyorum. İş yerinden çok samimi oldugum bir arkadaşım var. Ailesi sinopta yaşıyor. Kendisi iş imkanı fazla oldugu için izmire dul teyzesinin yanına yerleşiyor. Teyzenin oğlu da boşanıp gelince teyze kıza ikiniz aynı evde olmaz diyip kibarca git diyor. Bu arada arkadasımın da sevgilisi var. Sevgilisi aynı eve cıkmayı teklif ediyor ve çıkıyorlar. Bi kaç sonra çocuk sen beni çok sıkıyorsun bunaldım mutlu deilim diyip kızı tek mesajla bırakıyor. Kız işteyken cocuk toparlanıp anne evine dönüyor. Kızı da her yerden engelliyor. Tabi aynı evde kaldıkları için ve kıza evleneceğiz sözü verdiği için bazı şeyler yaşanmış. Arkadasımı sakin olması için uyarıyorum sürekli ama çok kötü. Ben evli oldugum için yanına da gidemiyorum kendine bişey yapmasından korkuyorum. Sizce kızlar napmalı?
Hayır kullanıp atma değil bu ,
Arkadaşınız reşit ise bile isteye yaşamış herşeyi.
Ne kadar süredir sevgililik yaşadılar da aynı eve çıkacak kadar güvendi ?

Üzüldüm valla keske kiz hazır hissetmeden nasıl olsa evleneceğiz diye degilde tam olrak hazir olduğu zaman olsaymis.
Bu iliski konusunda tek kizdigim nokta bu.

Artık yapacak birsey yok. Hata yapa yapa öğreniyoruz .
Dersini alsin devam etsin.

İki yetişkin insan istemişler birlikte olmuslar.Erkek kisisi anlasamayacaklarini anlayınca ayrılmış.
Takıldığım tek nokta bir zamanlar birlikte yaşayacak kadar sevedigi kızı 1 mesajla terk etmesi..

Sevgilisi vaat vermis ve arkadasinizi kandirmis gibi gozukuyor.

Boyle olaylarda soyle dusunmek lazim yarin ne olacagi belli degil belki evlenemicez ben onunla ayni eve cikmak istiyor muyum cevaba gore hareket etmek gerekiyor

Arkadasinizi telkin edin zamanla alisir ofkesi gecer hayatina devam etmesi lazim.
Evet aslında kız arkadaşıyla çıkacaktı eve ama çocuk izin vermemiş benle çık diye tutturmuş nisan da nişan yapacaklardı yaza düğün yaparız diyorlardı çok uyardım dikkat et kendine dedim ama ateşle barut işte :-(

Hayır kullanıp atma değil bu ,
Arkadaşınız reşit ise bile isteye yaşamış herşeyi.
Ne kadar süredir sevgililik yaşadılar da aynı eve çıkacak kadar güvendi ?
Herşey o kadar hızlı yaşandı ki bende şok oldum duyunca bu arada işten ayrılmıştım ben bi süre görüşmemiştik kıştan beri sevgililer sanırım 4 5 ay oldu arkadasım 29 yaşında benden de büyük tabiki reşit kendi isteğiyle olmş ama inanmış güvenmiş çok uyardım erken dedim ama :110:

Evet kullanıp atmış gibi görünüyor.
Kız her ne kadar sevdiğinden ve istediğinden yapsada, oğlan sırf tatmin olmak için yapmış gibi geliyor bana.
Sevmiş olsaydı en azından bu şekilde ayrılmazdı.
Ayrılmanında bir edebi var. Edepsiz!
Bizde buna kızıyoruz aslında böyle mi ayrılmak gerek insan gibi otur konuş kız işteyken toparlan git sonra msj at bitti ben gittim diye çok üzücü

Back