Sizce kadınları çekici yapan unsular nelerdir?

bence saçları, bi de bakışları olabilir.
kalçaları da çekici yapar. ama bu görecelidir. kimi büyük sever kimi topluca olanı
ben kendi fikrimi söyliyim beyonce ya da jennifer lopez kalçalarını sevmiyorum.büyük göğüs asla sevmem 80 beden iyidir :)
şimdilik aklıma gelenler bunlar
bunların özelliklerini daha genişçe tartışabiliriz:)

Bence en önemli ilk dikkat çeken şey kesinliklee bakışlar, gözlerin yapısı. daha bir çok şey var tabii.. Benim kadında en çok dikkat ettiğim bir başka unsurda eller ve tırnaklardır.

kollarındaki tüyler dikkat çekecek kadar kötü ise yani alınmamışsa çok itici.

kollarını alsın daha çekici olsun ne polemik yapıosun kendi yorumunu yap. :)

burnu güzelse tüm yüzü etkiliyo,o yüzden burun diyicem yüzde..saçlar çok önemli kesinlikle,ince bir bel ve dolgun popozemuszemustabi kıl tüy ve bakım olayı dier bize kalan faktörler..he birde gıdı olmamamalı:umursamaz:
ayrıca duruş ve yürüyüş mimikler
ayrıca benli kadınlarıda çok çekici bulurum

Son düzenleyen: Moderatör:
aa burnu nasıl unutmuşum ya evet
ve dişler eğrii ayrık, aşırı sarı vs. olmamalı
göbeksiz kadın çekici kadındır

Ben her iki cinste de ellere ve tırnaklara bakıyorum hemen :S temiz olması öenmli,,sempatiklik,,şirinlik,,saçlar,,ve tabi ki kaşlarr :-)

Kendine güveni ve yürüyüşü... (Dikkat edin bazı kaıdnların kendine has bir yürüyüşü vardır güzel olmasada herkes bakar)

Gülüş,samimiyet,saçlar,duruş,davranış hareketler,bakışlar,güzel koku,sade ve şık :)

bende ayaklara çok bakarım bide..zarif ince kuçuk ayaklar çok hoşma gider çok dikkatimi çeker...

gozler,disler bence onemli sonra ses tonu,bacak boyu uzun olunca daha cekici oluo bence tabihihoyyyt

bakımlı uzun saçlar, ince ayak bilekleri, etkileyici bakışlar, topuklu ayakkabı ama yürümesini biliyorsa,ince bel dolgun kalça dolgun göğüs tabi orantılı olmalı,zeka,zariflik,bazılarına renkli gözler bazılarına çok çok koyu kahverengi gözler çekici gelebiliyor

X