• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kaçan kovalanır mı? İyi yapmış mıyım?

En s

Ama bn nasil yazmışım 🙏🤗 kusura bakmasın . Yeter artik Benim de bir sinirim var. O yurumlari vs teni gordum. Gozum dondu. 2. Sansi vermistim geri aldım siyelim. Benden beklemiyodu onu cikmami takipren cunku daha obce hic cikmadim. Ters kose oldu. Gece 12.30 da yazdi düşün. Ama yok. Yeter artik. Ben carptigim kapiyi bidaha acmam. Ayrıca o lizpara yaziyo ama kızlar cvp bile vermiyo, hayatına giren olmamistir buna eminim.
E böyle şak diye yürürse cevap alamaz tabi. Umarım değerini bilecek biriyle karşılaşırsın canım

E böyle şak diye yürürse cevap alamaz tabi. Umarım değerini bilecek biriyle karşılaşırsın canım
Yavas yabas yurusede cevap alamaz mybarek cuma günü insalllahhh abla insallah. Ben kimseyi isyemiyorum tiksindim , biktim hatta abla. Ama bu dediklerim sence zoruna gitmis midir? Birde beğenmesi cok garip. Cevap yazamasi bnce ?

Yavas yabas yurusede cevap alamaz mybarek cuma günü insalllahhh abla insallah. Ben kimseyi isyemiyorum tiksindim , biktim hatta abla. Ama bu dediklerim sence zoruna gitmis midir? Birde beğenmesi cok garip. Cevap yazamasi bnce ?
Ablacım seni kırmak istemiyorum da önemsese cevap yazardı. Sonradan yazarsa bilemeyeceğim

Back
X