• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kaçan kovalanır mı? İyi yapmış mıyım?

kaçan kovalanır demek bu değil ki.. zaten bu saatten sonra da kaçma taktiği yapılmaz. kaç kez aynı şeyi yapmış, ilkinde olacaktı o taktik.
en temizi tamamen konuyu kapatmak ve uzaklaşmak.

Ben çok yaşadım o olayları inan bana ona değmez. O hesapları da açma bir kaç güne unutursun. Seneye adıni bile hatırlamazsın.
Abla pişman olur mu sence? Bana durustce adam gibi mertce gelseydi keske o madsr isterdim ki. Dua edecegim abla. Belki

kaçan kovalanır demek bu değil ki.. zaten bu saatten sonra da kaçma taktiği yapılmaz. kaç kez aynı şeyi yapmış, ilkinde olacaktı o taktik.
en temizi tamamen konuyu kapatmak ve uzaklaşmak.
Ilkinde de yapmıştım. Ama bu kendisi den kaynakli bir sorun. Hicbir zaman net olmadi ki.

Ilkinde de yapmıştım. Ama bu kendisi den kaynakli bir sorun. Hicbir zaman net olmadi ki.

bir kere bu bir sorun değil :)
ilişkilere bakış açınız farklı. siz sağlıklı, düzgün ve dürüst bir ilişki istiyorsunuz. o farklı kadınları tanımak istiyor. ilişki yaşamak derdinde değil.
yaptığı çok mükemmel bir davranış demiyorum ama ilişki yaşamak istemeyen biri için bunca çaba ve beklemek de anlamsız.
zaten o bu çabayı bildiği için cebimde dursun diyerek tutuyor sizi. herhangi bir duygusu olduğundan değil.

bir kere bu bir sorun değil :)
ilişkilere bakış açınız farklı. siz sağlıklı, düzgün ve dürüst bir ilişki istiyorsunuz. o farklı kadınları tanımak istiyor. ilişki yaşamak derdinde değil.
yaptığı çok mükemmel bir davranış demiyorum ama ilişki yaşamak istemeyen biri için bunca çaba ve beklemek de anlamsız.
zaten o bu çabayı bildiği için cebimde dursun diyerek tutuyor sizi. herhangi bir duygusu olduğundan değil.
😔👍 peki sizce durulur mu? Elbet evlenecek. O zmn yine bana gelecek...

😔👍 peki sizce durulur mu? Elbet evlenecek. O zmn yine bana gelecek...

kusura bakmayın ama çok çok saçma bu düşünce.. adam belki 10 sene sonra durulacak. adam belki hiçbir zaman evlenmek istemeyecek. bilemezsiniz ki bunu.
benim bir sürü arkadaşım var 25 yaşında neyse şu an 37-38 yaşında da öyle olan. sürekli başka kadınlar isteyen, evliliği düşünmeyen.
ayrıca evlenmek istediği gün geldi diyelim, bakalım ben evlenirim dediği kadın siz mi olacaksınız ? olgunlaşacak, kendini tanıyacak. belki o zaman bambaşka bir kadın karakterini karısı olarak görmek isteyecek..
boş bir hayale kapılmak yerine kendi hayatınıza odaklanın.

sizin için demedim karşınızdaki kişi için söyledim genç yetişkin diyorsunuz ama yetişkin insanın yapacağı hareketler bu olmamalı.
Benimde kafama takilan o. Yemin ederim tikandim kaldim. Ben mi sucluyum acaba? Yani kotu mu düşünüyorum ciddi düşünmekle? Gerçekten. 24 yasinda cocuk da degil. Nasil yardim edebilirim , nasil cozerim vs diye diye harab oldum. Ruyalarima giriyor artik. Herkes unut diyor sil diyor. Ama insnin o dkadar kolay degil yemin ederim degil. Dua edecegim yine. Allah büyük deyip.

Bütün enerjini sömürür mutsuz bir insan haline bürünürsün. Hayat böyle boş insanlarla vakit öldürücek kadar basit ve uzun değil. Tamamen hayatından çıkarırsan senin için daha iyi olur.

Benimde kafama takilan o. Yemin ederim tikandim kaldim. Ben mi sucluyum acaba? Yani kotu mu düşünüyorum ciddi düşünmekle? Gerçekten. 24 yasinda cocuk da degil. Nasil yardim edebilirim , nasil cozerim vs diye diye harab oldum. Ruyalarima giriyor artik. Herkes unut diyor sil diyor. Ama insnin o dkadar kolay degil yemin ederim degil. Dua edecegim yine. Allah büyük deyip.
açık açık konuşmaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok ne yazık ki. adamın akşı bir karış havada gibi görünüyor. ya sabredip olgunlaşmasını bekleyeceksiniz ya da tek bir konuşmayla bitireceksiniz.

Back
X