Anket sizce kaçak elektrik kullanmak hırsızlığa girer mi?

kaçak elektrik kullanmak hırsızlık mı?

• Ankete Katılan
    209
e tabii ki %100 hırsızlık,acaba sı bile yok yani
faturaların sürekli zamlanmasını nedenlerinden biri de kaçak elektirik işte
millet bedava kullanıyor ceremesini biz çekiyoruz yani

teşekkür ederim .zaten ben de bazı insanlardan aynen bu gibi şeyleri duyuyorum."millet trilyonları götürüyor, banka hortumluyor, devleti üçkağıda getiriyor..kimsenin sesi çıkmıyor.ben kaçak elektrik kullanmışım çok mu? "katkıda bulunduğun için sağol.

ben de bir an yanlış okudum.bunu onaylıyorsun sandım:utangac:

Sakın böyle bişeyi düşünme emi:teselli:

devletin malını çalıyorsun bir nevi..vergiden çaıyorsun..herşeyden çalıyorsun ve en önemlisi arkadaşlar farkında değilsiniz belki ama çocuklarının geleceğinden çalıyorsunuz....lütfen kaçak elektirik kullanmak yüz kızartıcı suçtur..çocuklarınız devlet,askeri,polislik ve diğer hiçbir iş kurumunda iş konusunda başvuramaz kendisi olmaz,aynı soyadı taşıyan akraba ve yakınlarınız için büyük tehlike yaratırsınız...aman aman lütfen dikkat edelim..

:roflol::roflol: Şimdi okuyunca ben de öyle sandım -tatlicadiarzu- Ya gerçekten çok acayip bir cümle kurmuşum :)
Yani çevremdekilerin ben hırsızlık olduğunu söylediğimde verdikleri cevaplar bunlar. Zihniyet bu :)

devletin malını çalıyorsun bir nevi..vergiden çaıyorsun..herşeyden çalıyorsun ve en önemlisi arkadaşlar farkında değilsiniz belki ama çocuklarının geleceğinden çalıyorsunuz....lütfen kaçak elektirik kullanmak yüz kızartıcı suçtur..çocuklarınız devlet,askeri,polislik ve diğer hiçbir iş kurumunda iş konusunda başvuramaz kendisi olmaz,aynı soyadı taşıyan akraba ve yakınlarınız için büyük tehlike yaratırsınız...aman aman lütfen dikkat edelim..

Çoğumuz farkındayız Allahtan :)

Nasıl hırsızlık olarak değerlendirilmez ki? Kaçak olarak kullanılan elektriğin bedeli, faturasını günü gününe yatıran insanlara yansıyor birde.Bence hem hırsızlık hem de kul hakkının ihlalidir.Kul hakkının affedilmeyeceği de bilinen bir gerçektir.

kul hakkı hemde sayısız insanın cebinden çalınan para

yarın pişman olduğunda kimden helallik alacaksın ???

adı üstünde kaçak!= hırsızlık...
hem de büyük çaplı.. senden, benden ,kamudan,enerjiden,haklardan vs vs....

evde 3 kişiyiz bugün geldi fatura 62 ytl...
bende bilirim onu 12 ytl yapmayı da,vicdanı mı nereye sığdırırım!

kul hakkı hemde sayısız insanın cebinden çalınan para

yarın pişman olduğunda kimden helallik alacaksın ???

e tabii ki %100 hırsızlık,acaba sı bile yok yani
faturaların sürekli zamlanmasını nedenlerinden biri de kaçak elektirik işte
millet bedava kullanıyor ceremesini biz çekiyoruz yani

elbette hirsizlik.bunun baska bir aciklamasi var mi sizce

Bu soru mu şimdi.....................
Özgürcem birde sen sormuşsun
Bence en büyük hırsızlık bir kişinin değil bütün ülkenin canını yakıyorsun bir bakıma Kötü Kazen

bunu sormak bile hata bana göre..tabi ki hırsızlıktır..hem de hırsızlığın en ağır şeklidir..çünkü sen devletini soyuyorsun..şimdi birileri çıkıp da ; " millet trilyonları götürüyor, banka hortumluyor, devleti üçkağıda getiriyor..kimsenin sesi çıkmıyor.ben kaçak elektrik kullanmışım çok mu? " derse eğer işte tüm bunların sebebi de bu zihniyettir!!!o yaptı; ben yapsam ne olur? zihniyeti bu..devletin malı debiz yemeyen keriz zihniyetiyle bizler daha çok soyuluruz..çünkü bu hırsızlıkların bedeli halkın cebinden çıkıyor..bizlerin cebinden çıkıyor..maaşlarımızdan peşin kesilen vergilerle ödeniyor bedeli...

günümüzde kaçak elektrik kullanımı oldukça yaygın.size göre kaçak elektrik kullanmak hırsızlık mı?isteyen yorum yapmadan sadece anketi işaretleyebilir.teşekkürler.
Not: Hırsızlık olup olmadığını merak ettiğimden değil, sizin düşüncelerinizi öğrenmek için açılmış bir konudur bilginize.
Benim bu konuda ki düşüncem bellidir. O yüzden bana yönelik bunu neden sordun , sorman hata, vs. gibi cümleler kurmanıza gerek yok.
Size göre hırsızlık mı değil mi bunu söyleyiniz teşekkürler.

Bu konuda kararsız değilim, sizlerin düşüncesi nedir onu öğrenmek için açmıştım konuyu.
Dün konuyu niye açtığımı hatırlatmak istedim, ceza aldım ama yine dayanamadım cezaya razıyım, mesajımı silmeyin arkadaşlar lütfen.

böyle bir konuda ceza almış olmana acayip üzüldüm ve tabiri caizse gıcık oldum özgürce,
nasıl düşündüğünü biliyorum ve bende senin gibi düşünüyorum bu konuda,ama tanımadıgım başka üyelerinde yorumlarını okumak hoşuma gidiyor burda....

Bana göre kesinlikle hırsızlık...Oturduğum çevrede 5 vakit namaz kılıp,bütün ramazan oruç tutup aynı zamanda elektrik çalan çok insan var.Neden böyle yaptığını sorduğumuz da ise herkesin böyle yaptığını,bunun buralarda normal karşılandığını söylüyorlar.İşin kötüsü bunlara herhangi bir yaptırım uygulanmıyor...

Back