Anket Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Nihat Zeybekci

OY: 108 44,6%
  • Tunç Soyer

OY: 134 55,4%

• Ankete Katılan
    242
Bence arastir sen komik duruma dusersin estetik olanlarin bolumu ayri topik he cnm

Herkeşşşler sana bakiyuuuuuurr he bacım
Izmır de
Hele hele yamyam gibi
Kahve boğazımda kaldı
Şu insanların yersiz özgüvenlerinin %30 U bende olaydı ahhhhh
Eşimin yanında yamyam gibi bakıyorlar
Suriyelidir onlar ..
Gerçi onlar sandalyeye bile bakıyorlar
Bacakları var ya

Ya insanlar memnuniyet icin degil izmir kale die veriyorlar

evlaefe bu bütün partilerin stratejisidir, her partinin kalesi olarak gördüğü yerler vardır, seçimi alacağı kesin gözüyle görünen şehirlere diğer partiler güçlü aday çıkarmaya çalışır ki kıran kırana bir seçim olsun, seçimi kendi partisi kazansın, mesela AKP Ankara, Bursa, Rize gibi illeri kalesi olarak görür, CHP İzmir, Aydın, Muğla gibi illeri, MHP Adana Mersin gibi illeri, ki mesela MHP'nin 20 yıllık kalesi olarak bilinen Kastamonu yanılmıyorsam 2014 seçimlerindeydi AKP yönetimine geçti, bu yerel seçimlerde ittifaklar hangi il ve ilçelerde nasıl bir aday dağılımı yaptı incelemedim ama bence kale olarak gördükleri il ve ilçelere göre aday çıkarılmıştır, güçlü oldukları yerlerle daha az oy alacakları yerler arasında dağılım olmuştur ittifaklarda, misal Ankara AKP kalesi dedik değil mi? Büyükşehir belediyesi ittifak ortağına bırakılmamış, çünkü orayı korumak istiyor, CHP İzmir'i ittifaklarına bırakmamış.

Kaldı ki iş hizmet kısmına gelince seçime giren bütün partilerin sınıfta kaldığı il ve ilçeler mevcut, CHP İzmir'de kötü mü? Bir kötü belediyecilik diğer doğru belediyeciliklerini götürüyorsa, neden aynı denklemi rakibi AKP için kurmuyoruz? Akp'nin de sınıfta kaldığı yerler var, özellikle yaklaşık 3 yerel seçimdir aldıkları ilçeler, ki bu ilçelerin Büyükşehir belediyeleri de AKP'de olmasına rağmen çözülmeyen sıkıntılar var, yalnız sorun derken ilçe halklarının 16 yıldır çözülecek denerek beklediği büyük sorunlardan bahsediyorum.

Seçmenler oy verdikleri partilerinde yanlışlarını ortaya koyar objektif olmalı, bakalım neler yazılacak bu topikte :))

Güvenlik sorununa gelirsek İzmir'de gece gezmedim, Alsancak'ta gündüz gezmiştim, şöyledir böyledir diyemem ama İstanbul'a hakimim, İstanbul güvenlikte sınıfta kalır, geceyi bırak gündüz bile gezemiyorsun ki, kadın erkek ayırt etmeden diyorum, zira erkek içinde tehlikeli, solladın, yan baktın, gözünün üstünde kaşın var deyip öldürülüyorsun,İstanbul'dan gitme nedenlerimden biridir güvenlik sorunu, yüzde yüz güvenlik hiçbir yerde yok belki ama en azından gece yarısı bile düşünmeden çıkabilme rahatlığı var.

Biraz gezindim de internette Tunç Soyer ile ilgili, 2009dan beri Seferihisar belediye başkanlığı yapıyormuş, gündemde olanlar hoş değil evet ama olumlu yorumlar da çok gördüm geçmiş zamanlardan. Fırsattan istifade durumun üzerine gidenler de var gibi ama chp bunu düşünmüş olmalı zaten.
Şahsım adına bilemiyorum, durum pek hoş durmuyor...
Ama muhtemelen Tunç Soyer kazanır.
Umarım hayırlısı olur.

Ablam bunlara hak veriyorum katiliyorum buradaki arkadasla bana yazdi yok sana niye baksin en ozgur sehir vs vs degil abi alkol girla nerede alkol var pislik orda benim dusuncem bu agziyla icene lafim yok.bana ne savunmasi yaparlar onu anlamiyorum ki en coknalkol tuketilen sehir konyaymis buda ayri bir gercek. Benim orada Yazdım 14 15 yaşındaki çocukların Sigara ve alkol içmesi Yani daha çok gençler vücutlarını zehirlenmeleri için ona üzüldüğümü anlatmaya çalıştım olay nerelere geldi hizmet konusuna gelince Benim tamamen tarafsız İzmir hakkında önüme gelen videoları izlemem ile alakalı sokak röportajları İzmir halkının kendi Biz CHP CHP diye bağırıyorlar ama belediye çalışmıyor tamamen tarafsız bilmediğim kanalların videoları simdi burada izmiri niye konusuyoruz ee topik izmirle alakali ankarayi istanbulu niye konusayim acilsin o topiklerde onlarada yazalim ben buraya gelip manisayi mardini yazacak degilim izmir hakkindakileri yazacagim

Oyle mi cok tesekkurler elinizde sunabileceginiz ornekler var mi

He canim ya herkeşş bakiyüürrrr Allahima sukur yolda yuruyemiyommm o dereceeee .lokum ye bogazindan aksin kahve yazik benim yuzunden bogulmaaaa

Tunc soyer'i yillaar once belgesellerde gormustum, seferihisari marka yapmis, simdi nasildir bilmiyorum ama izmir icin iyi bir aday olur, yabanci dil bile biliyor artik adaylarda aradigim ilk ve en onemli ozellik bilgisi fazla olan aday makbuldur =)

Wooowwww gerçekkk tokat gibi yuzume vurdu
20 senedir İzmir de aynı belediyenin kazanmasına rağmen aslında o belediye sevilmiyor halk çok şikayetçi demen bizi çok güldürdü.Bu seçimde bence yine aynı belediye kazanacak Allah Allah neden acaba düşün dur şimdi

chp'nin adayı ya da akp'nin adayı tüm insanlardan oy almaya adaydır. adaylara oy verecek seçmenin hdp'li mhp'li ip'li ... olması bence hiç önemli değil bu partilere gönül veren seçmen, ya chp ya da akp adayını tercih edecek. adaylara şuncu buncu yaftası yapıştırıp algı operasyonu yapmak ya da adayları babalarının hatalarıyla değerlendirmek doğru değil. önemli olan aday olan kişi, her kesimden insanın oyunu alıp her kesime hitap edecek hizmetler işler yapabilir mi, beldesini en güzel yerlere taşıyıp geliştirebilir ve herkesi kucaklayabilir mi bu önemli. Bana göre soyer de zeybekçi de iyi birer aday. hangisinin daha iyi hizmet edeceğine inanıyorsam oyumu ona veririm partim çok da önemli değil.

Yalnız videoların paylaşıldığı kanala bir göz attım da kütüğünün Yozgat olduğu 2 km öteden belli olan bir dayıya siz bir İzmirlisiniz sizce İzmir'in kızları Nasıl gibi absürt bir soru soruluyor dayı göbeğini kaşıyarak güzel diye cevap veriyor falan tam komedi ihtiyacımı karşılayacak bir kanal ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…