- 21 Nisan 2016
- 812
- 285
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
yok şöyle ki ara ara cuma mesajı atardı ben de attım sonuçta din kardeşiyiz sonrasında bir iki kere o aradı ben yaşına hürmeten bu kadar oğluna düşünmüştür dediniz ya düşünemez çünkü evliyim :) sadece ne olursa olsun değişken insanları sevmiyorumBen de bir ortamda yaşımdan büyük insanlarla otururum, konuşurum, muhabbet ederim ama özellikle arayıp mesaj atmam. O yüzden bana garip geldi.
Cuma msjlarına cvp vermeyin bakalım ne oluyor diyecek mi?merhaba arkadaşlar bir yakınım vasıtası ile bir teyze ile tanıştım sohbeti muhabbeti çok iyiydi ama son günlerde ne attığım mesaja cevap verdi ne de bir aradı sordu son zamanlarda çok değişti sadece cumadan cumaya mesaj atıyor hani mesajlarımı görmüyor desem o zaman cuma günü nasıl mesaj atıyor? demek ki konuşmak istemiyor ve bu uzun süredir böyle olunca ben de konuşmama kararı aldım sizce neden böyle olur? neden değer verdiğimiz insanlar bir süre sonra değişir? ''Menfaati bitenin muhabbeti de biter '' sözü bu mu oluyor? ben o teyzeden hiç bir menffatim olmadan telefon üzerinden konuştuk mesajlaştık kendisinin de kızı yokmuş oğlu vardı beni kendi fikirlerine yakın akıllı ve mantıklı konuştuğumu söylerdi son zamanlarda önemsiz aldırış etmez tavırlarını sezinledim çünkü bir insan hiç mesaj atmasa cuma mesajı da atmaz diye düşünüyorum sanırım insanlar çok değişken ve ben bu duruma daha alışamadım sanırım değerinden fazla değer verdim ve bu şekilde oldu hata bende ve artık asla konuşmama yazmama ve aramama kararı aldım gerçekten gözden ırak olan gönülden de ırak oluyormuş bir daha en yakının bile olsa sanırım değerinden fazla değer vermemek gerekirmiş....
evet hani yok ya inanın insanların bir çoğuna insanlık yaramıyor bu teyze zamanında 10 yıllık komşuna sudan sebepten bir anda sırtını çevirmiş bana çevirmesi çok normal salaklık ben de yazıdada bahsettiğim gibiCuma msjlarına cvp vermeyin bakalım ne oluyor diyecek mi?
Bı teyzeyle ne arkadaşlığıniz olabilir de mesajlasasiniz ?merhaba arkadaşlar bir yakınım vasıtası ile bir teyze ile tanıştım sohbeti muhabbeti çok iyiydi ama son günlerde ne attığım mesaja cevap verdi ne de bir aradı sordu son zamanlarda çok değişti sadece cumadan cumaya mesaj atıyor hani mesajlarımı görmüyor desem o zaman cuma günü nasıl mesaj atıyor? demek ki konuşmak istemiyor ve bu uzun süredir böyle olunca ben de konuşmama kararı aldım sizce neden böyle olur? neden değer verdiğimiz insanlar bir süre sonra değişir? ''Menfaati bitenin muhabbeti de biter '' sözü bu mu oluyor? ben o teyzeden hiç bir menffatim olmadan telefon üzerinden konuştuk mesajlaştık kendisinin de kızı yokmuş oğlu vardı beni kendi fikirlerine yakın akıllı ve mantıklı konuştuğumu söylerdi son zamanlarda önemsiz aldırış etmez tavırlarını sezinledim çünkü bir insan hiç mesaj atmasa cuma mesajı da atmaz diye düşünüyorum sanırım insanlar çok değişken ve ben bu duruma daha alışamadım sanırım değerinden fazla değer verdim ve bu şekilde oldu hata bende ve artık asla konuşmama yazmama ve aramama kararı aldım gerçekten gözden ırak olan gönülden de ırak oluyormuş bir daha en yakının bile olsa sanırım değerinden fazla değer vermemek gerekirmiş....
merhaba arkadaşlar bir yakınım vasıtası ile bir teyze ile tanıştım sohbeti muhabbeti çok iyiydi ama son günlerde ne attığım mesaja cevap verdi ne de bir aradı sordu son zamanlarda çok değişti sadece cumadan cumaya mesaj atıyor hani mesajlarımı görmüyor desem o zaman cuma günü nasıl mesaj atıyor? demek ki konuşmak istemiyor ve bu uzun süredir böyle olunca ben de konuşmama kararı aldım sizce neden böyle olur? neden değer verdiğimiz insanlar bir süre sonra değişir? ''Menfaati bitenin muhabbeti de biter '' sözü bu mu oluyor? ben o teyzeden hiç bir menffatim olmadan telefon üzerinden konuştuk mesajlaştık kendisinin de kızı yokmuş oğlu vardı beni kendi fikirlerine yakın akıllı ve mantıklı konuştuğumu söylerdi son zamanlarda önemsiz aldırış etmez tavırlarını sezinledim çünkü bir insan hiç mesaj atmasa cuma mesajı da atmaz diye düşünüyorum sanırım insanlar çok değişken ve ben bu duruma daha alışamadım sanırım değerinden fazla değer verdim ve bu şekilde oldu hata bende ve artık asla konuşmama yazmama ve aramama kararı aldım gerçekten gözden ırak olan gönülden de ırak oluyormuş bir daha en yakının bile olsa sanırım değerinden fazla değer vermemek gerekirmiş....
Konu sahibi evliymisTeyzeyle nasıl bir arkadaşlığınız olabilir ki yaşıtınız yok mu? Sanırım sizi oğluna yakıştırdığını düşünüp hayallere kapıldınız ama teyze vazgeçmiş duruyor artık yüz vermemesinden bu yüzden sorgulamaya başladınız. Muhtemelen oğlu beğenmedi istemedi vs teyze de vazgeçti. Bir teyze için fazla garip bir takılı kalma var sizde
evliyim öyle bi beklentiye girmem abes olur ve karakterime ters olur sadece insani olarak değer verdim hata ben de yaTeyzeyle nasıl bir arkadaşlığınız olabilir ki yaşıtınız yok mu? Sanırım sizi oğluna yakıştırdığını düşünüp hayallere kapıldınız ama teyze vazgeçmiş duruyor artık yüz vermemesinden bu yüzden sorgulamaya başladınız. Muhtemelen oğlu beğenmedi istemedi vs teyze de vazgeçti. Bir teyze için fazla garip bir takılı kalma var sizde
Bir iki kere arayan teyzeyi bu kadar takarsanız bu hayatta çok üzülürsünüz. Benim samimi arkadaşım mesajlarıma cevap vermeyip aradığımda açmıyordu.yok şöyle ki ara ara cuma mesajı atardı ben de attım sonuçta din kardeşiyiz sonrasında bir iki kere o aradı ben yaşına hürmeten bu kadar oğluna düşünmüştür dediniz ya düşünemez çünkü evliyim :) sadece ne olursa olsun değişken insanları sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?