- Konu Sahibi pembepepe08
-
Hiç bir farkı yok bence sen iste. Kendini kandırma yani yok benzin atması ayrı benim istemem ayrı diye. Benimde vardı öyle arkadaşlarım bilmiyorum ben yediremem böyle şeyleri, senin gibi yapsam ailem duysa eminim zorlarına giderdiBenzin olayı arabada birlikteyken kendi teklif ediyor yoksa ben al demiyorum.Ama direk para istemek zor geliyor bana
Hiç bir farkı yok bence sen iste. Kendini kandırma yani yok benzin atması ayrı benim istemem ayrı diye. Benimde vardı öyle arkadaşlarım bilmiyorum ben yediremem böyle şeyleri, senin gibi yapsam ailem duysa eminim zorlarına giderdi
Ben olsam gerçekten bunu yaparım daha iyi. Yada 1 ay geç öderm kredi kartımı olur biter. Milyar milyar faiz yemiyor yaniNişanda takılan altınları boz
Siz beni tamamen yanlış anlamışsınız arkadaşlarınızla karıştırmayın beni lütfen.Ben aman nişanlıyız bana para harcamak zorunda derdinde değilim.Bu ay ödemeyeyim gelecek ay iki ayı birden ödeyemem faiz mi binsin mecbur bulmak zorundayım.Ailemin durumu sıkışık.Polemiğe girmeyeceğim.Sevgiyle kalın.Hiç bir farkı yok bence sen iste. Kendini kandırma yani yok benzin atması ayrı benim istemem ayrı diye. Benimde vardı öyle arkadaşlarım bilmiyorum ben yediremem böyle şeyleri, senin gibi yapsam ailem duysa eminim zorlarına giderdi
Ne farkı var?O şekilde yardımcı olması ayrı direk para istemek ayrı birşey
Tabi orası da doğru teşekkür ederim yorumunuz için.Oylamaya gururunu koru diye secenek yazmissiniz gururla alakasi yokki nisanlin sonuçta suan zaten maddiyatinizin cogu ortaktir eve ortak seyler aldiginizdan dolayı isteyin cok rahatsizsaniz borc olarak isteyin ama dediğim gibi bi ev esyasini nisanliniz alinca utaniyo musunuz sanki hayır ayrıca burdaki kimsenin sizi elestirmeye hakkı yok herkesin kendi hayatı siz fikir icin konu aciyosunuz millet elestiriyo yok ben almam bilmem ne
Rica ederimTabi orası da doğru teşekkür ederim yorumunuz için.
Kullandığınız arabanın benzinini, yediğiniz içtiğiniz market alışverişinin parasını nişanlıya ödetip çok gururluyum demeniz beni çok güldürdü. İlahi ya. :)) Bunları ona yaptırmakta sakınca görümüyorsanız, borcunuzu ödetmekte de görmemeniz lazım aslında. Yani konu bi garip.
Benzin olayına açıklık getireyim arabayı sürerken benzinliğe giriyor kendi çapında yardımcı olmak istiyor bana ben benzinim bitti al demiyorum.Zaten kendi ihtiyacımı hertürlü kendimde karşıladım bu zamana kadar çok şükür bunun neresinden herşeyi nişanlı karşılıyor diye algıladınız onu anlamadım.Kredi kartımı ödeyeceğim bana para ver demek ayrı şu zamana kadar kendi istediği için yaptı herşeyi ben hiçbir talepte bulunmadım.İlk defa bir taleptr bulunacağım için burada danışmak istedim ama siz konuyu çok yanlış anlamışsınız cevap vermeseniz de olurdu ne kadar takıldınız benzin olayına ben örnek vermek adına konuştum.Satabileceğim ziynet eşyamda yok ayrıca evimde bulundurmuyorum çok böyle şeyleri.Şuan bir süreçten geçtiğim için ailem yardımcı olmaya çalışıyor bunun neresinden rahatsız oldunuz onu da anlamadım.İş yok guç yok aileniz neyle nasil geçiniyorsun demiyormu zaten herseyi nisanli karşılıyormuş .Konu tamda burda cok garip .
Evlenmeden istemeyin.Merhaba kızlar,
Yeni işten ayrıldım çalışmıyorum şuan bazı sebeplerden dolayı ailem yardımcı oluyor.Kendi iş yerimi açacağım.Nişanlımın (haziranda düğünümüz var inşallah ) maddi durumu çok çok yerinde saolsun bana yardımcı oluyor herzaman arabamın benzinini asla bana aldırmaz ve market alışverişimi herzaman o yapmak ister saolsun.Her zaman da sorar birşeye ihtiyacın var mı diye harçlık vermek ister kendince ama şu zamana kadar kabul etmedim.Ama birşeye ihtiyacı olduğunda önce bana söyle diyor.Çok sıkıştığımda ailemden istedim saolsun yardımcı oldular.Şimdi sorun şu benim iki tane kredi kartım var maaşım varken rahat ödüyordum ama bu ay ödeyemedim.Annemlerde bu ay biraz sıkışık onlardan da isteyemem.Ödeme günü de 6-7 gün geçti.İkisini de ödeyemedim.Acaba nişanlımdan yardımcı olmasını isteyeyim mi ? Üç gündür yanımdayken ağzıma geliyor laf geri gidiyor biraz fazla gururluyum bu konuda bir türlü diyemiyorum.Boğazıma düğümlenşyor laf ağlayacak gibi oluyorum.Ama daha fazla faiz binmeden ödemem lazım.Duysa bana kızar neden söylemedin diye? Sizce bu ay için bana yardımcı ol canım desem mi? Nişanlım için çok rahatça ödeyebileceği bir miktar.Ama bir türlü ağzımdan çıkmıyor. Hayatımda kimseden borç almadım almakta istemiyorum.Siz olsanız yardım ister miydiniz? Ya da istediğiniz oldu mu ? Nasıl demeliyim? Beni yanlış anlamasından korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?