Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne merakliymissiniz ic savas cikartmaya...Kolay mı yahu istanbula kayyum atamak? İç savaş çıkar o zaman
Tabi fransa dan akp li olmak çoi kolay tuzunuz kurucok sukur burda chp yok denecek kadar az..
cok sukur burda chp yok denecek kadar az..
once bi turkiyeyi yonetmek icin secim kazansinda yurt disinada sira gelir belkiVatanımızdan uzakta derken ? Zaten gitmişsiniz orada da mı chp var yoksa ?
Yoksa dünyayı aslında chp mi yönetiyor
Peki dağdan davul zurnayla chp mi indirdi onları bana ilk bunun cevabını verin hadi iyisin alıntıyıda düzelttim
ne merakliymissiniz ic savas cikartmaya...Kolay mı yahu istanbula kayyum atamak? İç savaş çıkar o zaman
siz saniyosunuzki burda calismadan parralari havadan topluyoruz...Tabi fransa dan akp li olmak çoi kolay tuzunuz kuru
Vah ki vah yuttukları laflara Allah gözlerini açsın ne diyelimAma lütfen bunlardan bahsetme.
Yoksa şehitlere kelle dediğide dün gibi gelir akıllarımıza..
Yan gelip yatma yeri değilmiş ya öğrenmiştik..
Bunların bahsini açıp üzme arkadaşları onlar halen berrak düşünceler içerisinde çok sevgili pollyannacılık oyunları ile mutlu olsunlar
Bacım gitmişsin, birak biz yaşadığımız yere kimi istiyorsak onu getirelim. Uyuz oluyorum böylelerinene merakliymissiniz ic savas cikartmaya...
chp=hdp
kol kola yuruyorlar
hala anlayamadiniz gitti
resmen butun sehitlerimize ihanet ediyorlar...biz bile vatanimizdan bu kadar uzaktayken herseyi goruyoruz..sizler gormek istemiyosunuz...sirf bu yuzden allah bizi chp den kurtarsin
Boşuna yorma orda kendini biz burda çalışmıyoruz paralarımız havadan geliyor reis sağolsun ama tabi sizin kazandığınız bir birim burda 6,5 katı sonra boz hovodon kozonoyorozsiz saniyosunuzki burda calismadan parralari havadan topluyoruz...
sizden izin alacak degilim..orada kalmaya devam edin o vakit..
siz saniyosunuzki burda calismadan parralari havadan topluyoruz...
15 temmuzz gunu kimin kutlama yaptigini gorduk.ellerinde ickilerle.okada sehit varkenCHP kime ne yapmış?
Feto ile resimleri mi çıkmış? Amerika ya ziyarete mi gitmiş?
Neyse ;
Kutlama yapacağız burada. Banlanmasın kimse lütfen.
Kız sana vermiyor mu benim küçük oda doldu büyüğe geçtimne alaka anlamadım.
reyiz burada para dağıtıyor mu sanıyorsunuz?
bu kadar mı pembe gözlükleriniz?
tuzunuz kuru derken ne icin soylenir..ne alaka anlamadım.
reyiz burada para dağıtıyor mu sanıyorsunuz?
bu kadar mı pembe gözlükleriniz?
siz saniyosunuzki burda calismadan parralari havadan topluyoruz...