- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Ben yıldırımdayım, yine kaptirdik, biktim artıkYok,neyse ki degilim. 20 yilimi orada gecirdigimden ne olduklarini biliyorum sadece. Niluferdeyim 15 yildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yıldırımdayım, yine kaptirdik, biktim artıkYok,neyse ki degilim. 20 yilimi orada gecirdigimden ne olduklarini biliyorum sadece. Niluferdeyim 15 yildir
İstanbulda ne çeviriyorlar 2 saattir hala oy girişi yapılmadı
yıldırıma kendisi bile profili düşük diyordu nasıl güçlü olabilir :)))Vay be akpliler kesin gozuyle bakiyordu binali guclu rakip diyerek
Ellerine ayaklarına dolansın inşallahsandıkta kaybettiklerini masada kazanmaya çalışıyorlar..
Balkon konusmasini erteledi simdilik. Sandikta kaybettiklerini tek adam olmanin verdigi guc ile masada zorla kazaninca cikip yapar saniyorum. Demokrasinin nasil katledildigini hep birlikte izliyoruz bugun..Neredeyse 4 saatte istanbul sandiklarin %80i acildi ve nasil oluyor da 1bucuk saattir 1.2sandik acilamiyor?nasil bi skandal bu nasil bir adaletsizlik.Reyiz balkon dedi Aa sustu yaziklar olsun
Hep ayniBen yıldırımdayım, yine kaptirdik, biktim artık
sandıkta kaybettiklerini masada kazanmaya çalışıyorlar..
Ondan sonra diktator diyene ceza...basariya giden her yol mubah diyen machiavelli kulaklarin cinlasin.Balkon konusmasini erteledi simdilik. Sandikta kaybettiklerini tek adam olmanin verdigi guc ile masada zorla kazaninca cikip yapar saniyorum. Demokrasinin nasil katledildigini hep birlikte izliyoruz bugun..
Yo yapıyor kiBalkon konusmasini erteledi simdilik. Sandikta kaybettiklerini tek adam olmanin verdigi guc ile masada zorla kazaninca cikip yapar saniyorum. Demokrasinin nasil katledildigini hep birlikte izliyoruz bugun..
Ankarayı chp aldı zaten jammer olsa ne olmasa ne..Arkadaşlar her alanda jammer var
Ankara’da Çankaya Eskişehir yolu
Bağlıca tarafı sıkıntı
Saray orda