Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Neredeyse 4 saatte istanbul sandiklarin %80i acildi ve nasil oluyor da 1bucuk saattir 1.2sandik acilamiyor?nasil bi skandal bu nasil bir adaletsizlik.Reyiz balkon dedi Aa sustu yaziklar olsun

Neredeyse 4 saatte istanbul sandiklarin %80i acildi ve nasil oluyor da 1bucuk saattir 1.2sandik acilamiyor?nasil bi skandal bu nasil bir adaletsizlik.Reyiz balkon dedi Aa sustu yaziklar olsun
Balkon konusmasini erteledi simdilik. Sandikta kaybettiklerini tek adam olmanin verdigi guc ile masada zorla kazaninca cikip yapar saniyorum. Demokrasinin nasil katledildigini hep birlikte izliyoruz bugun..

Balkon konusmasini erteledi simdilik. Sandikta kaybettiklerini tek adam olmanin verdigi guc ile masada zorla kazaninca cikip yapar saniyorum. Demokrasinin nasil katledildigini hep birlikte izliyoruz bugun..
Ondan sonra diktator diyene ceza...basariya giden her yol mubah diyen machiavelli kulaklarin cinlasin.

Yo yapıyor ki
Helikopter
Dedim
Pencere titriyor dedim
Çocuğum korkuyor dedim
Okusana

Çıktı şimdi balkona.

AA niye veri girmiyor 2 saate yakın oldu. Katakulliler dönüyor yine..

Bak ya nasil bi showmensin sen yaw o kalin duduslarini mikrofona soka soka sarki soylemeler falann premses de basini salliyor daha cooookk ebenizi bipecez edasiyla

Beşiktaşta 30.000 civarı girilmeyen oy var. % 70 i İmamoğlu olsa 21.000 oy . Binaliye 9000 kalıyor. Beşiktaş ta 4.000 farkı kapatıp 8.000 oy öne geçiyor İmamoğlu :KK76:

Arkadaşlar her alanda jammer var
Ankara’da Çankaya Eskişehir yolu
Bağlıca tarafı sıkıntı
Saray orda

Dr lecter
Hatırlayanlar?

Eklentiler

• C5F66F0E-E5DB-48CC-AE08-7AB8DF6DEBDD.jpeg
    C5F66F0E-E5DB-48CC-AE08-7AB8DF6DEBDD.jpeg
    129 KB · Görüntüleme: 56
X