- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
1 Nisan şakası yapayım dedim. Kazandı İmamoğlu inşallah.Beşiktaş'ta açılmayan %25 sandıktan hiç fark atamamış mı yani ? Nasıl desem inanamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 Nisan şakası yapayım dedim. Kazandı İmamoğlu inşallah.Beşiktaş'ta açılmayan %25 sandıktan hiç fark atamamış mı yani ? Nasıl desem inanamadım.
Kesin ağlıyorlar...akp ist daki bütün sandıklara itiraz ediyormuş.
sayılanlar tekrar sayılıyor olabilir şu anda.
1 Nisan şakası yapayım dedim. Kazandı İmamoğlu inşallah.
Yildirim il olursa kurtuluruz valla olsun,ne guzel olur,inegolle falan birlestirip il yapsinlar onlar da sevinsin biz deBursa kör olmuş, ya partileri kenara at , adam nilüfer de 2 donem neler yaptı ya onu hiç mi görmediler. Otluk olan ilçe bursanin en güzel ilçesi oldu.. Çok yazık...
Yaa boyle saka mi olur mideme yumruk yemis gibi1 Nisan şakası yapayım dedim. Kazandı İmamoğlu inşallah.
1 saattir aa neden açıklama yapmıyor ? Böyle bir günde olacak iş mi bu ?
yoNe farkeder haritanin sari olmamasi? Yillardir AKP icin calisiyor adam. O MHPli belediyelerin hepsi Tayyip'in emirerleri olacak gene.. Tarih tekerrurden ibarettir.
Ekrem Imamoğlu yürüye yürüye kazandı gönülleriVay be akpliler kesin gozuyle bakiyordu binali guclu rakip diyerek
Haklısınız. Ben artık eminim kazansalar beklemezlerdi. Kurtulduk bu sefer.Yaa boyle saka mi olur mideme yumruk yemis gibi
Gülmedim1 Nisan şakası yapayım dedim. Kazandı İmamoğlu inşallah.
Kesin ağlıyorlar...
Sizde mi yıldırımdasınız?Yildirim il olursa kurtuluruz valla olsun,ne guzel olur,inegolle falan birlestirip il yapsinlar onlar da sevinsin biz de
Ayy cok aminHaklısınız. Ben artık eminim kazansalar beklemezlerdi. Kurtulduk bu sefer.
Sonunda güleceğiz bahar gelince haniGülmedim
Yok,neyse ki degilim. 20 yilimi orada gecirdigimden ne olduklarini biliyorum sadece. Niluferdeyim 15 yildirSizde mi yıldırımdasınız?