• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ismi ne olmali ?

serverbedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
50
2
6
28
Kizlara ozel sosyal ag android uygulama icin isim onerisi yaparmisiniz kadinlara ozel oldugu icin kadinlari anlatan bir isim olmali pudra gibi ve suan hic birsey dusunemiyorum resmen durdu benim guzel zekam

Dogru konuyu bulamadim

Kizlara ozel sosyal ag android uygulama icin isim onerisi yaparmisiniz kadinlara ozel oldugu icin kadinlari anlatan bir isim olmali pudra gibi ve suan hic birsey dusunemiyorum resmen durdu benim guzel zekam

Dogru konuyu bulamadim
Tatlım boşver bak tam yerindesin kadinlara özel site işte napcan baska uygulamalari, aa yok bana isim lazim diyorsan yok annem harcanırsin burda sen :KK8:

Tatlım boşver bak tam yerindesin kadinlara özel site işte napcan baska uygulamalari, aa yok bana isim lazim diyorsan yok annem harcanırsin burda sen :KK8:
Acikcasi bosvermeyecegim burasiinternet sitesi olarak var ve sosyal ag degil b sosyal ag yapiyoruz arkadasimla

Sen kimin dükkanında kime iş koyuyorsun :p
Benim kimseye is koydugum yok acikcasi ne bu siddet ya insan gibi bir sey soruyoruz
Bebek derken ☺ android uygulmasi icin isim ariyor arkadaas☺ başlık değil konunun içeriģini okuyup öyle yorum yapın:KK52:
Buna bende guldum ya okumadan yazmanin cezasi sanirim
e harcanmaktan kastiniz nedir ?

Bu konuyu kaçıncı açışın vallahi tebrik ederim yılmadan usanmadan isim önerisi arıyorsun. Zorlama bence bunca zamandır bulamadığına göre.

Tereciye tere satmaya dönmüş cidden. Diğer sosyal mecralardan bu sorunun cevabına yüzlerce yanıt bulabilirsin arkadaşım.

KK olarak ketunuz biraz En Büyük KK

Dogru konuyu bulamadim
Icerigini bilmemekle beraber pırıltı türkçe karakter olabilirse ışıltı diyecegim:) bunlardan birini seçerseniz bilgilendirme rica edeceğim :))

Back
X