- 12 Temmuz 2022
- 25.101
- 3
- 89.701
- 528
Uyy delikanlı, senin hormonlar fazla erken yükselmiş kıyamisuLafı sokmadım sokarsam tam sokarım tatlım bi daha çıkaramazsın hadi işine
Ah tatlımm seni çok mu sinir ettimUyy delikanlı, senin hormonlar fazla erken yükselmiş kıyamisu
Çoook, kudurdum kudurdumAh tatlımm seni çok mu sinir ettim
Bagirsak hareketlerinizi hem sagda hem solda hissedersiniz. Rahip buyumeye hazirlandigi icin her zaman aliskin oldugunuz bagirsak hareketlerinden daha farkli hissedersiniz.Selam kızlar 5+1 haftalık hamileyim başından beri genelde sol tarafımda pıt pıt atma hissediyorum sağ tarafımdada var ama çok nadir atıyor hissediyorum sizce ikizleremi hamileyim benim gibi olanlar varmı?
Git çocuğunla ilgilen burda kudurup niye kendine eziyet ediyorsun ki amaÇoook, kudurdum kudurdum
İnsan gibi cevap verdiğiniz için teşekkür ederimBagirsak hareketlerinizi hem sagda hem solda hissedersiniz. Rahip buyumeye hazirlandigi icin her zaman aliskin oldugunuz bagirsak hareketlerinden daha farkli hissedersiniz.
Mutsuz kadın kendini tarif etti‘Mutsuz bir kadın’ sorduğun soruya doğru bir şekilde cevap verenlere bile tahammülü yok kendinizi sevin hazır cevaplılık zekayla alakası yoktur muhtemelen sürekli eleştirilen bir insansınız ki arkadaşların size doğru bir şekilde cevap verdiğini ve yaklaştığını anlamıyor sunuz
Emişirken canım sıkılıyo kudurmak süt artırıyormuşGit çocuğunla ilgilen burda kudurup niye kendine eziyet ediyorsun ki ama
Ama diger arkadaslar da guzel guzel yazmis, neden terslediniz ki insanlari?İnsan gibi cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Öz eleştiri yapmanızı tavsiye ediyorum kendinize konuşma tarzınız ve üslubunuz çok çirkin hanımefendiMutsuz kadın kendini tarif etti
Yok görmedim kan veriyorum ve güzel ilerliyor değerlerim en kısa sürede gideceğim inşallah sizdede iki taraftamı atmıştı pekiKeseyi gördünüz mü ? Pıt pıt hissi bende de olmuştu ama hamile olduğumu bilmeden önce, ikiz değildi ama :)
Yok sağ tarafta oldu 1 2 kez başka olmadı. İkiz gebeliği beta artışından anlayabilirsiniz az çok. Kese göründüğünde zaten daha net olur.Yok görmedim kan veriyorum ve güzel ilerliyor değerlerim en kısa sürede gideceğim inşallah sizdede iki taraftamı atmıştı peki
Bir kadına mutsuz kadın diyip aklınızca aşağıladığınızı sanarak siz çokmu güzel bi üslûp kullanıyorsunuzÖz eleştiri yapmanızı tavsiye ediyorum kendinize konuşma tarzınız ve üslubunuz çok çirkin hanımefendi
Mutlu musun peki ?Bir kadına mutsuz kadın diyip aklınızca aşağıladığınızı sanarak siz çokmu güzel bi üslûp kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?