sizce hoşlanma ihtimali varmı

mrb arkadaşlar bu erkek benden hoşlanmışmı sizce

• evet

• hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

sevil deniz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
33
5
mrb arkadaşlar bir erkek vardı benden hoşlandı sandım... sürekli hoşlanmış gibi imalı laflar attı hoşlanmış gibi içime düşüyomuş gibi baktı hoşlanmış gibi hareket yaptı sürekli kendinden geçiyodu beni görünce eli ayağınıa dolaşıyodu beni görünce heyecanlanıyo ne yapcağını bilemiyo bende dedim bu adam benden hoşlandı ama bide ne olsun adam telefonla konuşurken kafasını eğdi saklandı benden o şekilde konuştu bana göstermemeye çalıştı bende dedim bu adamın kesin sevgilisi var dedim arkadaşlar sizde benm gibimi düşünürdünüz yoksa benmi saçmalıyorum.yorum yaparsanız sevinirim...çok düşünceliyim

Hala bu devirde hoşlandığı birini görünce eli ayağına dolaşan, kendinden geçen kaldı mı?
Bence aşık olmuş numarası yapıyor. Yoksa insan heyecanlansa bile çaktırmaz.

ilk zamnlar hoşlandığı düşündüm sonra telefonla konuştu benden sakladı bende dedim kesin sevgilisi var sizde öle düşünmezmiydiniz

Bence sen pek düşünme bu çocuğu.
Hoşlandığını zannetmiyorum telefonla konuşurken saklanması falan hoşuma gitmedi.

açıkçası bir erkek gelip ağzıyla "senden hoşlanıyorum" ve bunun gibi cümleler duymadıkça hareketlerden çıkan anlamlara göre davranmanın insanı sonunda çok üzdüğünü düşünüyorum.
ilgisi olan erkek gelir, kimse tutamaz.

kendinden geçiyor ,eli ayağına dolaşıyor heee

ne hoşlantısı yav bu adam sana deli gibi aşık

birde bir şey soracağım kendinden geçiyor derken hiç kendinden geçen birine şahit olmadım

gözlerde kayma,şuur kaybı filan gibi bir şey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…