Sizce hata mı yaptım çok pişmanım

Resmen arkamda duran mantıklı konuşabilen insanları görünce kendimi güçlü hissediyorum fakat tek çare bu olmasına rağmen korkuyorum tek savaşmaktan hanımefendi yani beni kuran kursuna vermişlerdi ve dışarı sosyal hayatın hiç olmadı hep engellendim şimdi de dışarı hayatından korkuyorum en azından ayı eve çıkacak bir kız bulmam gerekir diye düşünüyorum yoksa anksiyetemi asla yenemem çok olgun düşünmek zorunda kalmak içimi yakıyor

Tabiki hatalı annen ama sizde masum değilsiniz annenizi tehdit ederek . Bı hata yaptı büyük bir hata ama belki çok pişman oldu tövbeler etti gözyaşı döktü. Senin bunu söylemen de çok alçakça hiç kusura bakma. Ayrıca baban bunu duyduğu halde nasıl durdu anlamıyorum

Yaşınız gereği başınıza neler gelebileceğini öngöremiyorsunuz. Evden kaçmak yerine üniversite sınavına hazırlanın, bir yıl sıkın dişinizi. Daha düzgün bir çevreniz olur. Yurtta kalırsınız, güvende olursunuz.

İlk olarak ben alçakça bir şey yapmadım ve o kadında utanmadı daha bi kaç güm önce konuşuyorlardı ben onu tehdit ettim çünkü artık bana şiddet uygulamasına 4 yaşımdan beri bana eziyet etmelerine özgürlüğümü elimden almalarına yaşama hakkımı söz etme karar alma hakkımı kısıtlamalarına ayrıca kendi haklarımı elimden alıp benim ihtiyaçlarımı görmeme engel olan bir ailede yaşayıp büyüseydin iki gram bu evde durup sende benim yaptığımın aynısını yapmazmıydın merak ediyorum ha ben susuardım diyorsan da helal olsun ben sabırlı bir insan değilim hayatım çürüdü benim yaşımda mi herkes meslek sahibi olmuşken benim var olan kapasitemin üstünü kapattılar

Bunun için ardımda birikip paramın olması gerek ve tek çare bu biliyorum sadece böyle dinci bir aileden nasıl kaçıcam
dinci derken ? dalga geçiyorsunuz heralde ?
böyle yobaz,cahil,kendini bilmez,ahlakdan uzak falan deseniz anlarımda dinci bir aileye bağlamanız beni dehşete düşürdü

dinci derken ? dalga geçiyorsunuz heralde ?
böyle yobaz,cahil,kendini bilmez,ahlakdan uzak falan deseniz anlarımda dinci bir aileye bağlamanız beni dehşete düşürdü
Of o anlamda demek istemedim yani kötü bir niyetle demedim bende dinini islamını bilen biriyim fakat onlar dinciyim adı altında herkesi herkesi ezen insanlar yanlış anlaşıldıysam af ola

Of o anlamda demek istemedim yani kötü bir niyetle demedim bende dinini islamını bilen biriyim fakat onlar dinciyim adı altında herkesi herkesi ezen insanlar yanlış anlaşıldıysam af ola
o dincilik değil o yine ahlaksızlık oluyor , sizin şuan dediğim gibi önce ne yapıp edip ünv okumanız lazım tek kurtuluşunuz okumak başka yol yok başka seçenek düşünmeyin bile yaşınız küçük zaten kaçmaktan falan da bahsetmişsiniz yani doğru kararda veremeyebilirsiniz kendinizi hedefe kitleyin ve okuyun okuyamayacaksanız da acilen bir işe girin kuaförde mi çalışırsınız belediyelerin ücretsiz meslek edindirme kurslarına giderek,yoksa garsonluk mu yaparsınız satış danışmamı olur ne olursa artık

Ne vicdan azabı vicdan azabı çekmesi gereken sen değilsin annen.
İnan çok şey demek isterdim annene de neyse.
Sen oku asla evlenme bir an önce kazan ve çık o evden.
Akıl verenin yoksa kendi akıl hocan ol oku araştır hiç boş durma
Daha fazla annen ve baban arasındaki ilişkiye karışma
umarIm annen en kısa zamanda tedavi olur.

Ailen normal değil evet ama sen de hiç normal değilsin yavrucuğum, anneni tehdit etmen yaptığını herkesin içinde yüzüne vurman doğru değil, fevrilikle değil bile isteye yapmışsın , ailenden bahsederken kullandığın kelimeler de hiç hoş değil, o kadın, bunlar, dinci aile vs, insan ailesinden bu kadar nefret etmemeli , hiç mi emekleri yok üzerinde !

Oku ve eger okumani engellerlerse anneni ve aileni tehtid et. Yaptiklarini herkese anlatirim rezil olursunuz de o zaman mecbur kalirlar. Annenin yaptiklarinin cezasini sen cekmek zorunda degilsin. Psikolojik hastaligi varsa gitsin tedavi olsun seniin sorunun degil. Ama egitimini sakin birakma ancak bu sekilde o ortamdan kurtulursun. Gerekiyorsa tehtid et derim. Ben yapardim acikcasi sonucda elecegini etkileyecek bir olay bu.

O evden acilen kurtulmanin tek yolu, aciktan okuyup calisman. O evde psikolojin tumden cokecek ve Hic toparlayamayacaksin.

Avrupada 18 olunca evini ayiriyor cocuklar, cesaretini topla ve kendi hayatini kendin kur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…