• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangisi

merveceylan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
18
1
6
Çanakkale
öncelikle merhaba ..
Benim 2 yıl süren bi ilişkim var ancak engellerimiz var . Ikimizde okulumuzu bitirmiş atanmış kişileriz .22 yaşımdayım erkek arkadaşm ise 26 . Benim bir abim var ve 29 yaşında yaklaşık 7 yıldır dışarda okumaya gitti sonra atandı falan . Ancak benim ailem arkaşımı tanıyor hatta bize gelip çay çorba bile içmiştir ancak gelenek vardır ya abi önce evlenir kardeş bekler biraz bu kafada bizimkiler
artık çok fazla şeyler zoruma gitmeye başladı yaşadığımız şehirler arasında 30 km var ve küçük yerler arkadaşm çan ilçesinde bn de biga ilçesinde oturuyorum ancak çan ilçesinde çalışıyorum tanışmamız ise rahmetli annesini hastaneye kontrole getirdiği sırada olmuştu. Velhasıl 2 yılı doldurduk ancak bizimkilerim bu inadı çok canımı sıktı :) gelelim ikinci engelimize arkadaşm açıktan okuluna devam etti 4 yıllık bitirdi ve askere henüz gitmedi kısmetse 5 ay gidicek .evet askerlik önemli ancak beni bekletmek istediklerini bildiğimden bu hep bir kozdu üzerimizde .
Dediğim gibi artık çok sıkıldım tamam askere de razıyız ama bi zamanımız belli olsun istedim hep . Sitenizi hep takip ettm küçük şeyleri çeyizimde hep tamamladım . :3:
En sonunda bi kaç kişiyi de araya sokaraktan kaçıçam haberini verdim ( ki böyle bişi asla yapmam ) bizimkiler tutuştular :9: Ayın 1inde tanışmaya diye geldiler biz de bu arada evimizin dış cephe mantolamasını başlattık . Yumurta dayandı :15:ev biraz karşık ama başardım sanırım ayın 25i gibi istemeye gelicekler agustosta nişan düşünüyoruz ve dışarda düşünüyorum ayrıca seneye 30 ve 31 mayısa yani askerden geldikten hemen sonra nasipse tarih de aldık . :) istemeden önce yüzük söz bileiği falan alırız diye düşündük ailelerle gitmeden önce bi göz gezdirdik arkadaşmla ama karar veremedim yeni çıkmış roz diyorlar kızmızımsı bi renk iki model begendim roz olan düz anne yüzükleri klasik ve iki yanı taşlı ortası düz sarı olan bi model ( ortasının düz olduğunu varsayın)
sizce hangini seçmeliyim :44:
$celik-alyans-738-XXL.jpg
$en-güzel-alyans-modelleri1.jpg

Eklentiler

• $a2f22ea70b1ebf83b659fc97ac57c9a2_5.jpg
    $a2f22ea70b1ebf83b659fc97ac57c9a2_5.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 1.100
Düzü beğendim ama kalın yüzük kullanımı çok zor ıslandığında hep yara oldu benim parmağım yazın terliyor hep ıslak hep ıslak

Düzler için çiziliyormuş diyorlar bi yandan da roz olması kırmızımsı farkı beni çekiyor .bilen var mı bu rozu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Düzler için çiziliyormuş diyorlar bi yandan da roz olması kırmızımsı farkı beni çekiyor .bilen var mı bu rozu

altınlar yüzde yüz altın olmuyormuş içine bir miktar başka metal koyuyorlarmış. Bi metal rengini yeşile çevirirken diğeri kırmızı tonuna çeviriyor. Ben de kırmızıya çalanları çok beğeniyorum, doz dediklerin. Sarıyı turuncuya turuncuyu da sarıya çevirebiliyorlar. Beğendiysen roz al, sıkıntı olmaz.

ben bu yeni tür alyanslara pek alışamadım beğenemiyorum birde kalın yüzük parmağı çok rahatsız ediyor bir arkadaşımızda demiş ıslanınca gerçekten yara yapıyor. Klasik ince alyanslardan düşünürmüsünüz? bence en güzelleri onlar

Rose bence en güzeli ben beğendim. Hayırlı olsun şimdiden :)

Teşekkürler 😊sanırım tekrar parmagımda bakıcam tektaşımı da takıp o zmn karar vericem

Back