Sizce hangisi????

_BaSaK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2012
217
3
68
Ordu
Kızlar 4 yıllık evliyim kendi evimi aldım salonuma yeni mobilya alıcam sizce hangisi hoş duruyo perdelerim kravize modeli kırık beyaz halım kahve vizon ve beyaz lüx saggy ve evde kedim var tırmık atma olayını da düşünün lütfen fikirlerinizi bekliyorum $image.webp$image.webp$image.webp$image.webp

Son düzenleme:
İlk kez resim attıgım için iki kere yüklenmiş resimler :/ soldaki hanzade modeli sağda ki lavida 2,5 yaşonda da bir kızım var benim için kullanışı rahat olmalı. fikirlerinizi beklyrm

Son düzenleme:
lavidayı ben de geçen gün gördüm ve gördüğüm günden beri almayı düşünüyorum. hem spor hem de çok kırlenti yok. diğer takım çekyat gibi duruyor

lavidayı ben de geçen gün gördüm ve gördüğüm günden beri almayı düşünüyorum. hem spor hem de çok kırlenti yok. diğer takım çekyat gibi duruyor

Bende lavidaya bayıldım aslında renkli kırlentli olan vardı vitrinde ama halılarıma absürt kaçar die kahvesini söyledim deri olan kısımlarınıda kumaş kaplatma taraftarıyım deri çabuk deforme oluyor diye birde kedi ve kızımdan dolayı :) eşim istiyo hanzadeyi birde sizlere sorayım dedim

öncelikle hayırlı olsun bende lavidayı daha çok beğendim diğerine göre daha güzel diğeri arkadaşın dediği gibi çekyata benziyor:34:

arkadaşım çekyatlı olan güzel diil ama kullanışlı altını kullanabilirsin açaıp yatak yapabilirsin
diğer çizgili yastıkları olan takım zarif bi takım çok şık ama rsimlerde bana iki kişilik gibi geldi koltuklar benmi yanılıyorum eğer öyleyse iki tane üçlü alabilirsin tabi çekyatlı model gibi kullanışlı olurmu bilemem ama evde yatak var gelen gidenimde pek olmaz diosan çizgili yastıklı modeli alabilirsin:)

bence de lavida daha güzel. hem diğerine göre biraz daha ağır duruyor. bir de lavidanın oturma kısmı daha geniş. diğerinde çok rahat etmezsiniz.

Ben de lavida diye düşünüyorum umarım 3lüsüde vardır ki benim gelenim gidenim oluyor :/

ben ikisinide beğenmedim ,madem para veriyorsunuz daha güzel bişeyler bulabilirsiniz,bunlar artık çok eski model kaldı ,daha modern bişey olabilir ,illa halıya uyacak diyede kahve krem olmak zorundamı ,şimdi pudra renkleri moda ,acı kahve üzeri kırmızı minderli olur ,ne bileyim daha country tarzı berjerli olur ,birçok model var ,bence sen biraz daha bak derim ben ,halını değiştirirsin ne var ..

ben ikisinide beğenmedim ,madem para veriyorsunuz daha güzel bişeyler bulabilirsiniz,bunlar artık çok eski model kaldı ,daha modern bişey olabilir ,illa halıya uyacak diyede kahve krem olmak zorundamı ,şimdi pudra renkleri moda ,acı kahve üzeri kırmızı minderli olur ,ne bileyim daha country tarzı berjerli olur ,birçok model var ,bence sen biraz daha bak derim ben ,halını değiştirirsin ne var ..

Halımı çok beğenerek yeni aldım ki önceki odam lila ve tonlarıydı renkli hiçbirşey istemiyrum :/
Lavida da karar kıldım fikirleriniz için tşkr ederim

canım bende istikbalde bu modelin benzerini almıştım.$clip-image001-california-oturma-grb-ist.webp bu model işte
çok memnun kaldım.rahat siliniyorda..
tek sorun çok çabuk renginden ve modelinden sıkıldım..
daha ferah renkler al bence
pudra rengi,krem vs renkler daha ferahlatıcı ..:55:
yine de siz bilirsiniz:32::32:

Back
X