• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangisi ?

PembeCeyiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
747
17
118
Kızlar nişanlımla birlikte aldığımız smart sizce gelin arabası için nasıl olur ?
arabamız bunun aynısı renk falan... Nişanlım kesinlikle bu olsun diyor. Hem bizim arabamız hemde gelin arabalarının önüne atlayan falan çok oluyor zarar veriyorlar başımız ağırmaz diyor. Güzelce süsletiriz diyor. İlk başta benimde aklıma yatmıştı ama şimdi abim arkadaşından üstü açık bmw de ayarlayabilirim diyor oda siyah renk. yeni... Benimde hayalimdi aslında. Ama bi yandan da nişanlıma hak veriyorum... Fikirlerinizi yorumlarınız bekliyorum..
ftvdt.png

valla ben de beyaz alfa diye tutturmuştum ama sonra eşimin askerlik arkadaşı "ben şoförünüz olurum" dedi, kendi arabasıyla geldi, yine de mükemmeldi :) yanınızda kimse olmasın istiyorsanız arabada, bu mükemmel olur ama hani gezecekseniz yemek biyerlere uğrama falan olacaksa bmw bi düşün derim ben...

valla ben de beyaz alfa diye tutturmuştum ama sonra eşimin askerlik arkadaşı "ben şoförünüz olurum" dedi, kendi arabasıyla geldi, yine de mükemmeldi :) yanınızda kimse olmasın istiyorsanız arabada, bu mükemmel olur ama hani gezecekseniz yemek biyerlere uğrama falan olacaksa bmw bi düşün derim ben...

:)))
bmw ninde arkası dar. İkisinde de sadece biz olucaz içinde. :)

Mutluluklar :)

Yani 2 araç da bence gelin arabasına uygun değil, cabrio araba da dar olur, bu da oldukça dar görünüyor.
Gelinliğiniz, duvağınız derken her şey bozulabilir bir anda.
Ayrıca sadece biz olucaz demişsiniz ama, bir arkadaşınız kullansa arabayı, siz arkada olsanız daha mantıklı olmaz mı?
Özellikle o gün damada araba kullandırılmaz, heyecan-stres var, algılar dağınık, dikkatli olamayabilir diye...

Yani 2 araç da bence gelin arabasına uygun değil, cabrio araba da dar olur, bu da oldukça dar görünüyor.
Gelinliğiniz, duvağınız derken her şey bozulabilir bir anda.
Ayrıca sadece biz olucaz demişsiniz ama, bir arkadaşınız kullansa arabayı, siz arkada olsanız daha mantıklı olmaz mı?
Özellikle o gün damada araba kullandırılmaz, heyecan-stres var, algılar dağınık, dikkatli olamayabilir diye...

Arabanın küçük durduğuna bakmayın içi oldukça geniş ve bagajıyla birleşik çok duvah ve gelinlikten yana sıkıntı olmaz. ayrıca kabarık olmayacak. Olsada dediğim gibi içi oldukça geniş. Kendi kullanmak istiyor :) 4 kişilik olsa bile o kullanacak yani.

Arabanın küçük durduğuna bakmayın içi oldukça geniş ve bagajıyla birleşik çok duvah ve gelinlikten yana sıkıntı olmaz. ayrıca kabarık olmayacak. Olsada dediğim gibi içi oldukça geniş. Kendi kullanmak istiyor :) 4 kişilik olsa bile o kullanacak yani.

Ovv anladım.
O zaman gayet hoş olur, hem kendi arabanız hem de genişse bir problem yok.
Şimdiden mutluluklar dilerim:nazar:

Ovv anladım.
O zaman gayet hoş olur, hem kendi arabanız hem de genişse bir problem yok.
Şimdiden mutluluklar dilerim:nazar:

cok tesekkur ederım.. Aynen Genıs o yonden problem yok. genelde gorenlerın ılk tepkısı arabanın ıcıne bakınca degısıyor. Guzel yorumun ıcın Tekrar cok tesekkur ederım.

Back