Gelinlik Modelleri Sizce hangisi?

linkaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
50
1
48
Merhaba arkadaşlar,
Eylülde düğünüm var ve bende gelinlik konusunda hala kararsızım. Nişanlım 2. modeli çok beğendi fiyatıda uygun. Ben ise birincisini daha çok beğeniyorum fakat dikimi ne kadar tutar bilemiyorum. Hem makul hemde sade bir gelinlik istiyorum. Ne dersiniz?

Eklentiler

• $benim.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 71
  • $372181.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba,

İlk gelinlik giyen kişinin üstünde daha doğru duruyor, ikincisi gereğinden fazla yukarı çekilmiş ve daha büyük bir beden içinmiş hissi veriyor. Bu gelinliklerin değerlendirilmesini pek sağlıklı kılmıyor. Yine de ilk gelinlik sanırım daha güzel...

kesinlikle 1. gelinlik cok daha guzel

Son düzenleyen: Moderatör:
Su halleriyle 1. Ama ikincinin gogus kismindaki o cicek micek vs onlar olmazsa o da gzl o cicekler goguste hic hos durmamis simetrik de olmadigi icin gogsun biri buyuk biri kucuk gibi bi acayip duruyor yani

bencede ikincisi daha güzel. ilk yorumda birisinin dediği gibi biraz büyük durmuş aslında üstünüze göre yapıldığında çok daha güzel durur.

Teşekkür ediyorum arkadaşlar görüşleriniz için. Şu modelde çok şık gibi geldi. Yarın modaevine gidip bir göstereyim bakalım ne kadara dikerlermiş. Ben hem uygun fiyat olsun hemde hoş güzel olsun istiyorum umarım mümkün olur.

Eklentiler

• $8745.png
    231,9 KB · Görüntüleme: 59
ben 1.gelinliği daha çok beğendim canım ama tabi üstünde de görmen gerek.. çünkü gelinlikte en önemli şey vücut tipine uygun olması... eğer bunlar senin resimlerinse kesinlikle 1.... hakkınızda hayırlısı diyorum

bu da harika hep aynı tarz şeyler seçiyorsunn demekki böyle bir şey diktirceksinnn
umarım uygun fiyat verirler canım

Resimdeki modelin orijinalini denedim, gerçekten çok güzel duruyor üstte. Ama kullanılan malzeme çok önemli yapacaktır nasıl duracağını.

İlk koyduğunuz resimlerden ise ikisini de beğendim ben, burda belirleyici olan düğünün nasıl bir yerde yapılacağı bence.

Mutluluklar şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…