elaasuu Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2011 139 0 46 İstanbul 8 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi elaasuu #1 Kızlar yemek takımıma supla arıyorum, Resimlerini ekliyorum fikir vermek isteyen olursa çok sevinirim
Kızlar yemek takımıma supla arıyorum, Resimlerini ekliyorum fikir vermek isteyen olursa çok sevinirim
Joker bakalım bakalm.. Kayıtlı Üye 14 Mart 2011 1.492 2 66 İstanbul 8 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi elaasuu #2 bence 1.si yakışır.yemek takımın desenli oldgu için supla düz olmalı ki basitlemesin mutlu günlerde kullanın..
bence 1.si yakışır.yemek takımın desenli oldgu için supla düz olmalı ki basitlemesin mutlu günlerde kullanın..
elaasuu Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2011 139 0 46 İstanbul 8 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi elaasuu #3 gzmvs .!.: bence 1.si yakışır.yemek takımın desenli oldgu için supla düz olmalı ki basitlemesin mutlu günlerde kullanın.. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun daha güzelleri sizin olsun Bende aynı fikirdeyim kare olması daha şıkmı olacak basitleştirecekmi bakalım, tereddütteyimm.!
gzmvs .!.: bence 1.si yakışır.yemek takımın desenli oldgu için supla düz olmalı ki basitlemesin mutlu günlerde kullanın.. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun daha güzelleri sizin olsun Bende aynı fikirdeyim kare olması daha şıkmı olacak basitleştirecekmi bakalım, tereddütteyimm.!
MissA Doğum Hikayecisi Kayıtlı Üye 7 Kasım 2007 2.857 19 318 8 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi elaasuu #4 2 numara kenarları taşlı gibi duran hem takımın içinde de griler var çok uyumlu olur
em4561 Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2009 2.990 6 116 Trabzon 9 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi elaasuu #5 bana yuvarlak tabak altına yuvarlak daha hoş durur gibi geldi
tatlicady Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2010 601 16 46 İstanbul 9 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi elaasuu #6 bende 2 numarayı beğendim . ama genede sen hangisi içine siniyorsa onu al
elaasuu Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2011 139 0 46 İstanbul 9 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi elaasuu #7 MissA .!.: 2 numara kenarları taşlı gibi duran hem takımın içinde de griler var çok uyumlu olur Genişletmek için tıkla... em4561 .!.: bana yuvarlak tabak altına yuvarlak daha hoş durur gibi geldi Genişletmek için tıkla... Çok kararsız kaldım tatlicady .!.: bende 2 numarayı beğendim . ama genede sen hangisi içine siniyorsa onu al Genişletmek için tıkla... Fikirler için teşekkürlerr... en iyisi takımdan bir kaç parçayla gidip denemek yoksa böyle olmuycakkkk...
MissA .!.: 2 numara kenarları taşlı gibi duran hem takımın içinde de griler var çok uyumlu olur Genişletmek için tıkla... em4561 .!.: bana yuvarlak tabak altına yuvarlak daha hoş durur gibi geldi Genişletmek için tıkla... Çok kararsız kaldım tatlicady .!.: bende 2 numarayı beğendim . ama genede sen hangisi içine siniyorsa onu al Genişletmek için tıkla... Fikirler için teşekkürlerr... en iyisi takımdan bir kaç parçayla gidip denemek yoksa böyle olmuycakkkk...