• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sizce hangisi?

cnm aklında olsun doğal saça istediğin rengi yapmak çok daha kolaydır

bi kere boyadığında artık o saçı farklı renk yapmak ise çok zordur

bunu düşünerek iyi karar ver renge

özellikle koyu boyarsan sonrasında açman çok zor olur

evet canim baktim, bende begendim bu rengi,ama sence benim sacima olur bu koyu kahve siyaha yakin?

cnm boya hiç kulanmadıysan kendi ana saçın ise ozaman istedigin her boya tutar.. ben sana loreal kumral yada açık kumralını öneririm..eger kızıllık olmasın diyorsanda küllü kumrallara bak..saçın da istedigin sonucu elde edersin cnm koyu renge boyama sakın:)

Koyu renkler yerine sac renginin 1-2 ton acigindaki ve isiltili renkleri denersen cok hos olur. Hem naturel olur hem de geriye donusun cokk kolay olur eger begenmezsen...

cok tesekkur ederim kizlar yardimci oldugunuz icin, bende sacimin rengini acmak istiyorum, ama olmaz diye bu renkleri sectim. ama siz tutar diyorsaniz, o zaman daha acik bir renge boyasan iyi olur:)

kizlar sac rengim bu iste, boya yok sacimda, sizce ne kadar acsam olur ??
$DSC00766.jpg

doğal saçta renk çokdaha kolay tutar bence altın kahwelerden karamele kadar açabilirsin. bu iki tona bak çok da yakışıyor genelde =)

sağdakı güzel ama saçın zaten koyuymş doğallığını bozmadan güzel bir renge boya kalkıp sarı faln yapma pişman olursun benden söylemesi karamel tonlarıda düşünebilirsin çok moda.

Back