• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sizce hangisi?

sweetgirl00

25.01.2003
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
629
0
96
36
Diğer
kizlar benim sac rengim kotu kahve,kendi sac rengim,boyali degil
sizce paletteden bu boyalari yapsam tutar mi,ve sizce hangisi daha guzel?
$cacao.jpg $dazzling brown.jpg

boyalar genelde kutusunun üstündekinden çok daha koyu tutar,saçında koyuymuş,bunlardan biriyle boyasan da pek belli olmaz gibime geliyo...

valla ben elime para geçtiğinde:) şu boyayı alıp kullanıcam;LOREAL RECİTAL PREFERENCE-6.1 ULTRA AÇICI KÜLLÜ KAHVE.lorealin bu serisini çok öneriyolar,belki sende beğenirsin.

cnm eger saçında boya yoksa bence böle koyu renkler yerine biras daha açık renk dene çünkü hangi boyayı yaparsan istediign gibi tutar renk:)çok açık olmasın diyorsan koyu karamel ,kumral tonlarına bak derim:)

cnm eger saçında boya yoksa bence böle koyu renkler yerine biras daha açık renk dene çünkü hangi boyayı yaparsan istediign gibi tutar renk:)çok açık olmasın diyorsan koyu karamel ,kumral tonlarına bak derim:)

bende daha acik istoyorum canim ama olmaz diye bunlardan birin yapayim dedim, peki hangi boyayi onerersin canim?

bence olur.ekstra açıcılı diyorya,bence güzelde bir renk çıkar.gerçi bu kutu boyalarda denemeden hiçbişey bilinmiyor.herkesin saçına göre farklı tutuyo renk falan.ama denemeye değer bir renk gibi duruyo,bende kesin denicem bu rengi ama mali krizdeyim bir müddet:)

bence olur.ekstra açıcılı diyorya,bence güzelde bir renk çıkar.gerçi bu kutu boyalarda denemeden hiçbişey bilinmiyor.herkesin saçına göre farklı tutuyo renk falan.ama denemeye değer bir renk gibi duruyo,bende kesin denicem bu rengi ama mali krizdeyim bir müddet:)

tessekur ederim canim yardimin icin , belki bu boyayi denerim,bende begendim :)

Back