Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk resimdeki koltuk modelini diger cicekli modele gore daha cok begendim.Cok rahata benziyor ve farkli.
Cicekli model daha klasik sanki.Renk olarak acik hahve tonlarini dusun derim.Gri falan soguk renkler.
Ama griyi renk olarak seviyorsan siyahla kombine yapabilirsin.Acizane fikrim canim,
Simdiden hayirli olsun.Mutluluklar
bende yeni nişanlandım geçen hafta aldım koltuk takımı salon takımı filan bu sene hep krem ince kadife tarzı şeyler moda adıda fasülye koltuklar onlara bak istersen bayanssulusmile
ilk koltuk daha güzel öbürüne göre canım.. zemin gri yapmalısın bence. yastıklar koyu renk olsun ki kendini gstersin.. hem acık renk mobilya ferahlık verir.. kapalı renk her zaman kasvet vericidir.
çok şık cnm ben yatak olmasına bakıyorum istanbulda oturuyorum burada evler küçük ve gurbetçiyim gelen gidenim çok olacak o yüzden hem de yatak olsun istiyorum koltuklarımın...bi de ben daha düz renkleri seviyorum...tşk ediyorum sende güle güle otur cnm....
canım koltuk rengi olarak renk kartelasında sag taraftan 2. renk güzel olur.. yastık rengi olarak daha koyu bir renk 4,5,6,7 . renkler güzel gider..ama yastık rengi siyah olarak krem tonuna cok zıt olmaz mı..koyu kahve daha şık durabilir.. zevkler farklı tabi canım sen bilirsin de gozumun onune getiriyorum ben..
ya da siyah-beyaz kombinesi olabilir..