Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu sitesi biliyorum ama çok uğraştırıyor :) ben bir çakma sarışın olarak ve sarı saç hastası olarak 3 numarayı sana çok yakıştırdım. tabii ki senin fikrin :)
Canım siteye ilk üye olduğumda bende çok uğraşıcam diye düşünmüştüm. Ama ilk denememden sonra hiçde zor olmadığını gördüm. Dediğim gibi programın istediği noktalamaları yani hatlarınızı düzgün bir şekilde verdiğiniz zaman iş bitiyor. Sonrası keyiiifffff :) O renkmi olsun, bu mu olsun. Kırmızı rujmu olsun, mavi gözmü olsun :)))) Ben çok sevdim. Üstelik değişimler çok inandırıcı ve doğal.
2 numara harika benceKızlar merhaba,
Saç rengi konusunda kararsız ve cesareti olmayan bir insan olarak internette bir program buldum. Ve o programda yüzümde çok makyaj olmayan halime bir kaç saç rengi uyguladım. Sizce bunlardan hangisi olmuş?
1 Numara
Eki Görüntüle 432443
2 Numara
Eki Görüntüle 432441
3 Numara
Eki Görüntüle 432438
4 Numara
Eki Görüntüle 432437
5 Numara
Eki Görüntüle 432436
Umarım resimleri düzgün ekleyebilmişimdir. Bazı resimlerde lens falan var, o bahsettiğim program ile herşeyi deneyebiliyorsunuz :) Kendi saç rengim koyu kestane. Ama bir kaç ay önce kendim kahverengi tonlarında boyadım. Biraz aktı tabi.
Yorumlarınızı bekliyorum.