• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce hangisi? (Resimli :))

ben bu sitesi biliyorum ama çok uğraştırıyor :) ben bir çakma sarışın olarak ve sarı saç hastası olarak 3 numarayı sana çok yakıştırdım. tabii ki senin fikrin :)

Canım siteye ilk üye olduğumda bende çok uğraşıcam diye düşünmüştüm. Ama ilk denememden sonra hiçde zor olmadığını gördüm. Dediğim gibi programın istediği noktalamaları yani hatlarınızı düzgün bir şekilde verdiğiniz zaman iş bitiyor. Sonrası keyiiifffff :) O renkmi olsun, bu mu olsun. Kırmızı rujmu olsun, mavi gözmü olsun :)))) Ben çok sevdim. Üstelik değişimler çok inandırıcı ve doğal.

hepsi çok hoşş ama ben 4 ü beğendim canımm buarada linki msjla banada yollayın kızlarrrr:)))

1-4 canım. açık renklerden uzak dur. tenin esmer. sende biraz daha koyu tonlar daha doğal durur.

Canım siteye ilk üye olduğumda bende çok uğraşıcam diye düşünmüştüm. Ama ilk denememden sonra hiçde zor olmadığını gördüm. Dediğim gibi programın istediği noktalamaları yani hatlarınızı düzgün bir şekilde verdiğiniz zaman iş bitiyor. Sonrası keyiiifffff :) O renkmi olsun, bu mu olsun. Kırmızı rujmu olsun, mavi gözmü olsun :)))) Ben çok sevdim. Üstelik değişimler çok inandırıcı ve doğal.

Canım ben dediğin gibi yazdın googleye ama bir sürü site çıktı ve bunları denememe rağmen olmadı.Canım sitenin ilk iki harfini söyle de bari o şekilde bakayım.

Kızlar merhaba,

Saç rengi konusunda kararsız ve cesareti olmayan bir insan olarak internette bir program buldum. Ve o programda yüzümde çok makyaj olmayan halime bir kaç saç rengi uyguladım. Sizce bunlardan hangisi olmuş?
1 Numara
Eki Görüntüle 432443
2 Numara
Eki Görüntüle 432441
3 Numara
Eki Görüntüle 432438
4 Numara
Eki Görüntüle 432437
5 Numara
Eki Görüntüle 432436

Umarım resimleri düzgün ekleyebilmişimdir. Bazı resimlerde lens falan var, o bahsettiğim program ile herşeyi deneyebiliyorsunuz :) Kendi saç rengim koyu kestane. Ama bir kaç ay önce kendim kahverengi tonlarında boyadım. Biraz aktı tabi.

Yorumlarınızı bekliyorum.
2 numara harika bence

bu program sizin saçınızın rengini mi boyuyor,yoksa başka bir saç alıp takıyorsunuz onun renginimi değiştiryor ?bir de hangi program özelden yazarmısınz : ) başka konularda site ismi var neden burada yazılmıyor anlamadım..

2-4-1 hepsıde guzel karar veremedım yuzune yakısmıs :)

Back