• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce hangisi? (Resimli :))

Kızlar çooookkkk teşekkür ederim yorumlarınız için. Açıkçası ben hepsini çok beğendim :)))))))) kararsızım dedim ya. Ama genelde herkes 2 de yoğunlaşmış. Bir arkadaş lens olmadan da denemelisin demiş. Lensi ve tüm makyajı sildim. Sadece fotoğraftaki kendi makyajım kaldı. Ve sonuç aşağıdaki gibi.

$TAAZ-makeoveryeni.jpg

Tabiki sitenin linkini gönderirim. Ama muhtemelen silinecek :)))) Google'a taaz virtual makeover die yazın site çıkacaktır. Oradan sağ üst tarafdan SIGN IN / REGISTER den eğer yeni üye olacaksanız "REGISTER" den üyelik işleminizi yapın.

Kızlar bence bu programın en önemli kısmı fotoğrafınızı yükledikten sonra (saçlarınızın yüzünüzü kapatmadığı ve mümkünse boyun göğüs kısmınızın göründüğü) size verilen noktalama işaretlerine göre yüz hatlarınızı düzgün belirleyebilmek. Eğer bunu muntazam yaparsanız değişiklikler o kadar dola duruyorki.

ben 5 i beğendim 2 de güzel ama bence 5 ve kesinlikle 3 değil :D

Burda pek 5'i beğenen olmamış. Ama ofisteki arkadaşlarda 5'i beğenmişlerdi. :))) 5'i bende çok beğendim. Ama kızıl çok çabuk akıyor. O canlı renk bir kaç hafta sonra soluk bir hal alıyor. Bende sürekli saçıyla başıyla uğraşacak biri değilim. Her ay boya, cila yaptıramam ihmal ederim muhtemelen.

2 nin bir güzelliğide benim kendi saçım burda dipte görünen renkle aynı. Yani diplerim uzasa dahi sorun olmayacak. Tahminimce krepe balyaj olacak. Ama tabi burdaki rengi tutturmakda çok önemli. Yine iş kuaförde bitiyor.

Burda pek 5'i beğenen olmamış. Ama ofisteki arkadaşlarda 5'i beğenmişlerdi. :))) 5'i bende çok beğendim. Ama kızıl çok çabuk akıyor. O canlı renk bir kaç hafta sonra soluk bir hal alıyor. Bende sürekli saçıyla başıyla uğraşacak biri değilim. Her ay boya, cila yaptıramam ihmal ederim muhtemelen.

2 nin bir güzelliğide benim kendi saçım burda dipte görünen renkle aynı. Yani diplerim uzasa dahi sorun olmayacak. Tahminimce krepe balyaj olacak. Ama tabi burdaki rengi tutturmakda çok önemli. Yine iş kuaförde bitiyor.

haklısın ama 5 daha bir yakışmış işte, o zaman diğer alternatif daha mantıklı 2 de güzel olacaktır, kuaför işinde de bol şans, umarım iyisine denk gelirsin :34:

bence de 2 :) boyadıgın zamn resmini koyabilirmisin :) merak ettim internette belirlediğin gibi olmuşmu diye

Evet aklıma oda geldi. Sonuçta sorunumuz da bu değilmi. Her yöntemi deniyoruz fotoğraflar, tavsiyeler, teknolojinin nimetleri vs. vs. AMA SONUÇ? Uygulamadan sonra ne olacak bende merak ediyorum. Ama kararımıda vermiş değilim doğrusu.

Son düzenleme:
ben bu sitesi biliyorum ama çok uğraştırıyor :) ben bir çakma sarışın olarak ve sarı saç hastası olarak 3 numarayı sana çok yakıştırdım. tabii ki senin fikrin :)

Back