İlk model daha çok geçen yıl modaydı sanki ama hala çok hoş ve güzel duruyor bence.
İkinci modelin arkasında bırakılan kuyruk farklı olmuş biraz da hoşuma gitmedi değil, bundan bikaç sene öncede moda olmuştu o tip saç bırakma.
Üçüncüsü bob model ama ben o kadar kısa kakül bırakamam, yakışmıyor. Bu yıl çok da trend olacak gibi...
Vee sonuncusu, onu da beğendim, uzun ve havalı görünüyor, sizce hangisi yaaa...
zaten sen kararını vermişsin ki....senin yüzünü görmeden hangisinin yakışacağını bilemeyiz...sadece beğendiğimiz modeli söyleyebiliriz..bende sonuncuyu beğendim...
canım eğer bob modelini kestireceksen arka ve önü biraz daha orantılı kestirmeni tavsiye ederim.benim saçlarım bob modeli ben orantılı kestirdim uzadıkca daha bir güzel duruyor bi arkadaşımda benimle aynı kestirmişti o arka iyice kısa olsun ön uzun olsun dedi kısayken gerçekten güzel duruyordu ama uzadıkca kötü bir görüntü oldu sanki kuaför akrayı kesmiş önü unutmuş gibi dengeli kestirmeni tavsiye ederim
bence deneme derim sonradan pişman olursun kuyruksuz modelini kestir canım öyl çok güzel oluyor=) foto ekleyebilirim benim saçımda bob modeli
sen secimlerini yapmıssın canım ama yine de bir öneri sunmak istedim
,aslı enverin sac modeli cok hosuma gidiyor,belki begenirsinopuyorumnanaktan
Kızlar saçlarım şu anda katlı ve belime kadar uzanıyor. bu yıl kestirmeye karar verim. Beğendiğim ve popüler olan kesimlerden koyuyorum birkaç tane sizin de fikirlerinizi almak iaterim. Bu arda kaküllerimi çok kısa kullanmıyorum her zaman yandan ayırırım, değerlendirmeler ona göre olursa sevinirim. ( Bu arada kızların güzelliğine göre olmasın lütfen değerlendirmeler. sempatiksalakcinni )
hayatım bence 2. resimdeki model harika ve yazın en çok rahat edeceğin model.ense kısmını aynı şekilde kısa kestirirsin ama o kuyruk çok uzun bence öyle bişey istiyorsan daha kısa bir kuyruk çok hoş durabilir.Ne zaman kestirmeyi düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?