• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sizce Hangisi? ( RESİMLİ )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

piTis

Emeğe Saygı + Rep ;)))
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
813
11
96
İstanbul
Yardımlarınız için teşekkürler kızlar victoria'nın modelinden kestirdim... kaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $2009-kut-sac-modelleri1-5188[1].jpg
    $2009-kut-sac-modelleri1-5188[1].jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 117
  • $10629yz9[1].jpg
    $10629yz9[1].jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 123
  • $bob-sac-modeli-563-b[1].jpg
    $bob-sac-modeli-563-b[1].jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 104
  • $gwyneth-paltrow-hairstyle-bob[1].jpg
    $gwyneth-paltrow-hairstyle-bob[1].jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleme:
Bu model daha çok geçen yıl modaydı sanki ama hala çok hoş ve güzel duruyor bence.

Bu modelin arkasında bırakılan kuyruk farklı olmuş biraz da hoşuma gitmedi değil, bundan bikaç sene öncede moda olmuştu o tip saç bırakma.

Bu üçüncüsü bob model ama ben o kadar kısa kakül bırakamam, yakışmıyor. Bu yıl çok da trend olacak gibi...

Vee sonuncusu, onu da beğendim, uzun ve havalı görünüyor, sizce hangisi yaaa...

Son düzenleme:
İlk model daha çok geçen yıl modaydı sanki ama hala çok hoş ve güzel duruyor bence.

İkinci modelin arkasında bırakılan kuyruk farklı olmuş biraz da hoşuma gitmedi değil, bundan bikaç sene öncede moda olmuştu o tip saç bırakma.

Üçüncüsü bob model ama ben o kadar kısa kakül bırakamam, yakışmıyor. Bu yıl çok da trend olacak gibi...

Vee sonuncusu, onu da beğendim, uzun ve havalı görünüyor, sizce hangisi yaaa...

zaten sen kararını vermişsin ki....senin yüzünü görmeden hangisinin yakışacağını bilemeyiz...sadece beğendiğimiz modeli söyleyebiliriz..bende sonuncuyu beğendim...

canım eğer bob modelini kestireceksen arka ve önü biraz daha orantılı kestirmeni tavsiye ederim.benim saçlarım bob modeli ben orantılı kestirdim uzadıkca daha bir güzel duruyor bi arkadaşımda benimle aynı kestirmişti o arka iyice kısa olsun ön uzun olsun dedi kısayken gerçekten güzel duruyordu ama uzadıkca kötü bir görüntü oldu sanki kuaför akrayı kesmiş önü unutmuş gibi dengeli kestirmeni tavsiye ederim

zaten sen kararını vermişsin ki....senin yüzünü görmeden hangisinin yakışacağını bilemeyiz...sadece beğendiğimiz modeli söyleyebiliriz..bende sonuncuyu beğendim...

Ben sizin fikirlerinizi merak ediyorum çünkü bunlar arasında karasız kaldım, resim eklemek isterdim ama deşifre olmamak için eklemiyorum sempatiksalakcinni yüzümü kapatırsam da bi işe yaramaz. Biraz tarif etmeye çalıştım işte... :sm_confused:

canım eğer bob modelini kestireceksen arka ve önü biraz daha orantılı kestirmeni tavsiye ederim.benim saçlarım bob modeli ben orantılı kestirdim uzadıkca daha bir güzel duruyor bi arkadaşımda benimle aynı kestirmişti o arka iyice kısa olsun ön uzun olsun dedi kısayken gerçekten güzel duruyordu ama uzadıkca kötü bir görüntü oldu sanki kuaför akrayı kesmiş önü unutmuş gibi dengeli kestirmeni tavsiye ederim

Evet bu yıl çok popüler olacak gibi görünüyor... Peki arkada kuyruk gibi bırakılmış saçlar nasıl? Bir yıl öyle saç bırakmak çok moda olmuştu, bu yıl tuhaf olur mu acaba? :uhm:

bence deneme derim sonradan pişman olursun kuyruksuz modelini kestir canım öyl çok güzel oluyor=) foto ekleyebilirim benim saçımda bob modeli

canım bence 1 numaralı modeli kullanabilirsin kullanımı daha rahat görünüyor.2 numaralı model de güzel ancak ense kısmını gördüğüm kadarıyla makina ile kısaltmışlar aslında farklı olabilirsin bu modelle . 3 numaralı model bence kötü bir model olmuş kahkül yakışırsa yüzüne ancak o zaman düşün derim ben.4 numaralı model bence saçını kestirmek istiyorsan bunu yapmamalısın çünkü bu modelde seni çok farklılaştırmayacak daha radikal bir kesim olan 1 numara veya 2 numaryı bence tercih etmelisin.Birde malum yaz geliyor sıcaklarda ensen rahatlar bence

sen secimlerini yapmıssın canım ama yine de bir öneri sunmak istedim
img1829i.jpg

,aslı enverin sac modeli cok hosuma gidiyor,belki begenirsinopuyorumnanaktan

sen secimlerini yapmıssın canım ama yine de bir öneri sunmak istedim
img1829i.jpg

,aslı enverin sac modeli cok hosuma gidiyor,belki begenirsinopuyorumnanaktan

Evet bu model de çok hoş olmuş ama düzken nasıl duruyor acep :uhm: Ben saçım düz olduğu için çoğunlukla düz kullanıcam da... a.s

Kızlar saçlarım şu anda katlı ve belime kadar uzanıyor. bu yıl kestirmeye karar verim. Beğendiğim ve popüler olan kesimlerden koyuyorum birkaç tane sizin de fikirlerinizi almak iaterim. Bu arda kaküllerimi çok kısa kullanmıyorum her zaman yandan ayırırım, değerlendirmeler ona göre olursa sevinirim. ( Bu arada kızların güzelliğine göre olmasın lütfen değerlendirmeler. sempatiksalakcinni )

hayatım bence 2. resimdeki model harika ve yazın en çok rahat edeceğin model.ense kısmını aynı şekilde kısa kestirirsin ama o kuyruk çok uzun bence öyle bişey istiyorsan daha kısa bir kuyruk çok hoş durabilir.Ne zaman kestirmeyi düşünüyorsun

hayatım bence 2. resimdeki model harika ve yazın en çok rahat edeceğin model.ense kısmını aynı şekilde kısa kestirirsin ama o kuyruk çok uzun bence öyle bişey istiyorsan daha kısa bir kuyruk çok hoş durabilir.Ne zaman kestirmeyi düşünüyorsun

Karar verdiğim zaman gidip kestiricem ama hala karar veremiyorum :gitme:

canım eğer elmacık kemiklerin çıkıksa 1.model yakışır hem hafif dalgalı da kullanabilirsin 2 her zaman güzel olmaz sakat bi model yaşını bilmiyorum ama 3 genç gösteren bi model 4 de zaten biraz uzayınca olur yani bikaç aylık işi war bence yüzün eğer büyükse 1. modeli kahküllü kestir derim eğer küçük narin bi suratın warsa da 1. çok yakışır yüzün küçükse zaten kahkülle kapatma sakın komik duruyo bu kesim zaten çirkin victoriayı bile güzelleştirmiş çok tatlı bi model

Back