• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangisi? Kararsız kaldım 😞

Oğlumun adı için kararsız kaldımmmm

• Ankete Katılan
    118
Kuzeyin başka anlamı var mı? Yon sadece . Anlamsız. Kerem güzel. Mert de çok anlamlı. Aplp de

Kerem adında oğlu olan bir arkadaşım var, okulda ismi yüzünden çok sık kavga ediyor çocuklarla, başka şekillere sokuyorlar ismini. Kerem Kerem Nokta nokta yapıverem gibi şeyler söylüyorlarmış.

Artık çocuklar çoooook terbiyesiz, bizim de ismimizle dalga geçilirdi ama küfürlü değil, artık hepsi prens ve prenses ya güya, o yüzden aileden terbiye alan çocuk çok az.

İsim koyarken bunu da düşünün. Kaan çok güzel bir isim, yazdığınız dört isim arasından ben Alp'i seçerdim, hem öz hem güzel hem de nadir bir isim, genelde Alper oluyor.

kuzey nedense bana soğuk geliyor. kerem işaretledim ama mert de güzel adı gibi mert olur inşallah bebiş... off ben de kararsızım

Bu isimler olmaz canım.. Derhal eline Kadim çağlara ait bir ansiklopedi alıp değişik isimler seçmen gerekiyor. Bu isimler normal insan isimleri olmaz kesinlikle...
Komşu Fatma'nın oğlunun ismi Satürn sen Mert, Alp koyarsan sonra kolu komşu ne der sonra...
😂 Kız öyle deme ama. Benim oğlumun adıda tarihten bir isim biraz değişik. Ama farklı olsun diye değil ismin sahibini çok beğendiğim ve içimde o an değişik bir duygu oluştuğu için koydumdu.

Yaş 12, yazlık aşklarını canlandırıyor bende Kerem 😂😂

Ayrıca cornetto reklamlarında plajda kızlarla koşuşturan Gömlekli, şortlu delikanlılar da keremleri canlandırıyor gözümde 😂😂😂
Gunaydın nılgun teyze, benneyanginlargordum bızım bahceye gelebilir mi oynamaya diyen cocuk efendiliği var keremlerde😂😂

Bu aralar Kuzey ismi çok kullanılıyor ve bu nedenle çok sıradan ve basma kalıp geliyor.mert ismi anlamı,kısalığı ve zamansız oluşuyla daha cazip buluyorum:KK200:

Back