• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangisi? Kararsız kaldım 😞

Oğlumun adı için kararsız kaldımmmm

• Ankete Katılan
    118

pembemum

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
187
110
323
İstanbul
Aslında dert değil ama ☺️☺️☺️ Bir oğlum var adı Kaan. İkinci doğacak oğlumun adı için kararsız kaldım. Seçenekler aşağıda. Hadi bayanlar bi el atın şu kararsızlığa ☺️

Aslında dert değil ama ☺☺☺ Bir oğlum var adı Kaan. İkinci doğacak oğlumun adı için kararsız kaldım. Seçenekler aşağıda. Hadi bayanlar bi el atın şu kararsızlığa ☺

sadece bunların arasından seçmesek?
kutay ismi çok guzel geliyor.
yoksa kuzey olsun:)

Kuzey alp nasıl:) sağlıkla gelsin canım inşallah benimde oğluşum olacak büyük ihtimal ilk bebişim babası yafes koycakmış ismini bakalım sağlıklı olsunlar da

Kerem guzel de, bence siz kararsizliginizi burada cozmeyin.
Cocuk dogunca bakın hangi isim daha cok yakisirsa onu koyun :)

Bu isimler olmaz canım.. Derhal eline Kadim çağlara ait bir ansiklopedi alıp değişik isimler seçmen gerekiyor. Bu isimler normal insan isimleri olmaz kesinlikle...
Komşu Fatma'nın oğlunun ismi Satürn sen Mert, Alp koyarsan sonra kolu komşu ne der sonra...

Kardeşlerin isminin neden uyumlu olması gerekli ki 🙄

Uyumlu olması gerekmez ama ben tercihimi o yönde kullanıyorum. Siz kendi yaşantınızda uyumsuz olması yönünde de kullanabilirsiniz? Seçenekleri söyledim. Seçenekler konusunda fikriniz yoksa uyum konusunda da olmasın. Değerli zamanınızı tartışmak için almayalım.

Back